Cautare

175 de rezultate pentru "romeo" (3.09 secunde)
Boc a precizat ca vicepresedintele PD, Romeo Raicu, l-a sustinut in sedinta Biroului Permanent pe Dinescu, insa conducerea partidului a decis prin vot sa-l nominalizeze pe Turianu.
Nici o picatura de apa nu mai intra in canalizare, care, dupa ce ca are conducta mica, mai este si infundata", a spus Romeo Tiberiade, unul dintre locatarii pentru care canalizarea actuala a orasului a ajuns o pacoste de care nu mai poate sa scape.
Astfel, medicul Romeo Dumitrescu a declarat ca Iorgovan a venit in stare grava si a fost internat pe Sectia de Gastroenterologie.
Astfel, medicul Romeo Dumitrescu a precizat ca senatorul "s-a comportat exceptional ca pacient", nu l-a contrazis niciun moment si a urmat fara retinere si cu multa incredere tratamentul prescris.
Vicepresedintele Comisiei de control SRI, senatorul UDMR Verestoy Attila, si presedintele Comisiei de control a activitatii SIE, deputatul PD Romeo Raicu, au dat citire si rapoartelor intocmite in urma audierii fostilor sefi ai Serviciilor secrete.
Pana acum nu pot da decat patru nume de consilieri care si-au exprimat dorinta de a prelua atributiile viceprimarului. Este vorba de Romeo Radulescu, Roxana Iovan, Florian Borza si Eugen Botea", a declarat presedintele democratilor.
Prin cele doua nominalizari, seful statului a dovedit din nou, daca mai era nevoie, ca este un mare om politic", a declarat vicepresedintele PD, Romeo Raicu.
Afirmatia sa o completeaza pe aceea a lui Romeo Raicu, presedintele Comisiei de control al SIE, care declarase cu o zi inainte ca se impune si unificarea normelor de control al serviciilor de catre Parlamentele din Uniunea Europeana.
Relatiile dintre PNL si PD s-au deteriorat dupa ce primarul Romeo Stavarache, fost conservator, a fost ales presedintele PNL Bacau.
Grupuri de sustinatori in zece judete ßi in judetul Calarasi s-a constituit un grup de initiativa, format din urmatorii liberali: Petre Cretu, Netu Manea, Marin Culea, Romeo Bacescu, Viorel Renciu, Alexandrina Ghita, Traian Rizea, Nicolae Ionita si Nicolae Ghenu.
Din grup mai fac parte deputatul Claudius Zaharia, Mircea Andrei - membru al Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, consilierii generali Florin Bumbas, Mioara Ciuca, Romeo Ilie, Valentin Mircea, Mioara Radu, precum si fostii secretari de stat Flavius Baias si Adrian Miroiu.
Un caz devenit celebru este cel al primarului Bacaului, Romeo Stavarache, care a castigat alegerile pe listelele PUR (in prezent PC) si a trecut rapid in randul liberalilor.
Printre cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru o functie de vicepresedinte se numara Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Mihai Ungureanu, Teodor Melescanu, Cristian David, Mihai Voicu, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Theodor Atanasiu si Varujan Vosganian.
Deputatul de Dolj, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL La votul pentru vicepresedintii pe regiuni de dezvoltare, Varujan Vosganian a castigat in defavoarea lui Romeo Stavarache (Moldova), Puiu Hasotti in defavoarea lui Octavian Popa (Sud-Est), Adrian Miutescu in defavoarea lui Constantin Dumitru (Muntenia), Cornel Popa in defavoarea lui Marius Nicoara (Nord-Vest), Eugen Nicolaescu in defavoarea lui Marius Oprea (Transilvania), Marian Petrache in defavoarea lui Mircea Ciopraga (Bucuresti-Ilfov).
Romeo. Acesta era, cel mai probabil, cineva din interiorul Palatului", a declarat Dumitrescu. Nemultumirile Colegiului Pe de alta parte, mai multi membri ai Colegiului CNSAS s-au declarat nemultumiti de faptul ca nu au fost anuntati oficial de vizita familiei regale la sediul institutiei.
Astfel, Ion Nicolae (PNL), Romeo Radulescu (PD) si Ion Nuica (PRM) se vor deplasa, incepand cu jumatatea acestei luni, in Anglia, Irlanda si Italia, pentru a participa la intalniri pe teme de administratie locala.
Parlamentarii Teodor Nitulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD), Liviu Almasan (PNL), Constantin Gheorghe (PC), Romeo Hanganu (PC) si Dumitru Becsenescu (independent) au dat publicitatii ieri o scrisoare prin care au anuntat ca vor vota maine impotriva demiterii lui Traian Basescu.
De asemenea, Biroul Politic al PC, intrunit vineri in sedinta extraordinara, a decis excluderea din partid a parlamentarilor Dumitru Becsenescu, Romeo Hanganu si Gheorghe Constantin.
Ilie Stoica a facut parte din grupul de parlamentari, printre care s-au aflat Constantin Gheorghe, Romeo Hanganu, Dumitru Becsenescu, Teodor Nitulescu, Constantin Amarie si Liviu Almasan, care au semnat cu o zi inainte de referendumul din 19 mai o declaratie de sustinere a presedintelui Traian Basescu.
Pe de alta parte Romeo Cindea, secretar in cadrul organizatiei municipale a Partidului Ecologist Roman, este de parere ca vinovati de suprafata mica de verdeata sint atit cei de la Administratia Domeniului Public, care nu s-ar mai ocupa de amenajarea spatiilor verzi, cit si edilul sef care nu ar face nimic in acest sens.
google-analytics.com