Cautare

175 de rezultate pentru "romeo" (2.56 secunde)
Vicepresedintele PD Romeo Raicu a demisionat ieri din Camera Deputatilor, precizand ca refuza sa ramana intr-un Parlament lipsit de sustinere si incredere populara. ... "Este un gest personal si demn, care e legat de evolutia politica a lui Romeo Raicu, validat politic de pe baricadele Revolutiei din 1989.
Tragica poveste de dragoste dintre Romeo si Julieta o cunosc si cei care nu au citit piesa lui Shakespeare. ... Cel mai celebru cuplu de indragostiti din toate vremurile este, fara indoiala, Romeo si Julieta.
Drama "Romeo si Julieta" a imflamat imaginatia gazetarilor romani. Protagonastii dramei mor in imprejurari chiar shakespeare-iene, avand ca efect impacarea indoliata a familiilor acestora, care ajung la concluzia ca ura lor a dus la moartea lui Romeo ti a Julietei.
Social-democratii din judet vor sa propuna candidatul pentru Consiliul Judetean - Dragos Benea si sa lase liberalilor candidatul pentru Primarie - Romeo Stavarache.
Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului de Informatii Externe, deputatul PD Romeo Raicu, considera ca infiintarea unei comunitati de informatii, care sa reuneasca toate Serviciile secrete din tara sub “bagheta“ sefului statului, este mai necesara ca oricand.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Candidatul care a reusit sa castige alegerile contestate acum de tabara condusa de Romeo Stavarache a tinut ieri sa explice motivele care au stat la baza inaintarii acestei contestatii.
- Hey teacher, you are Romeo and we, the girls, are your Juliettes!
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri solicitarea presedintelui Comisiei SIE, democratul Romeo Raicu, de atribuire a unor fonduri pentru oferirea de cadouri simbolice reprezentantilor Comisiei PE pentru investigarea presupuselor activitati ilegale CIA in Europa.
senatorul Constantin Gheorghe si deputatii Romeo Hanganu (PC), Dumitru Becsenescu (fost parlamentar PC), Teodor Nitulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD) si Liviu Almasan (PNL). ... Conservatori dati afara Intr-un comunicat remis publicitatii, PC precizeaza ca parlamentarii Romeo Hanganu si Constantin Gheorghe au fost exclusi din partid.
Cele mai tari declaratii ii apartin, la finalul acestor sapte zile, reprezentantului local al Partidului Ecologist Roman, Romeo Candea, care, nefiind ocupat cu grija europarlamentarelor, partidul sau neparticipand la acest scrutin, indeamna populatia la economie cand vine vorba de agent termic, dar este suparat pe directorul SC Apaterm ca a facut economie ca pe vremea lui Ceausescu si da caldura abia de la 1 noiembrie.
Dupa ce au auzit tot felul de zvonuri ca oamenii nu prea sunt incantati de ideea de a se prezenta la dublul scrutin ce se va consuma duminica viitoare, pentru alegerea reprezentantilor tarii noastre in Parlamentul European si pentru definitivarea statutului votului uninominal, reprezentantii filialelor locale si judetene ale Partidului Ecologist, Romeo Candea si Gheorghita Samoila, au indemnat ca oamenii sa mearga la vot pentru ca s-au cheltuit foarte multi bani pentru aceasta actiune.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
Comisia Apararii este formata din fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea, fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu, si Mireille Radoi (sefa promotiei 1996 a Academiei Nationale de Informatii, din cadrul SRI). ... Alexandru si actorul Romeo Pop.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Tot in cadrul conferintei de presa, parlamentarul valcean i-a luat apararea primarului PDL al municipiului Ramnicu Valcea, Romeo Radulescu. ... Ar fi indicat sa il lasam pe Romeo Radulescu sa isi duca mandatul pana la capat", a conchis senatorul liberal.
In aceste conditii, directorul executiv al DJDP, Romeo Caciuc, i-a solicitat presedintelui Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, suplimentarea fondurilor.
917/2005, a declarat pentru "Replica" Romeo Popescu, directorul economic al ANR. ... "Principalele surse de venituri proprii ale ANR le constituie operatiunile de dirijare a traficului naval si formalitatile de intrare/iesire nave din porturi", a precizat Romeo Popescu.
Alfa Romeo s-a situat pe locul doi, cu 835 de puncte, la egalitate cu Mercedes-Benz, in timp ce BMW a intrunit 834 de puncte, iar Audi s-a clasat pe locul patru, la egalitate cu Toyota. ... Alfa Romeo, Mercedes-Benz 835pc.
ALFA ROMEO, IN CADERE LIBERA De partea cealalta a baricadei, cele mai abrupte scaderi ale vanzarilor au fost inregistrate in dreptul Grupului Fiat.
google-analytics.com