Cautare

6558 de rezultate pentru "roman maria" (3.38 secunde)
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
Vernisajul a fost marcat de un recital inedit de folclor cu pian, sustinut de interpreta Ioana Maria Ardelean si de profesorul Aurel Mustatea.
In realitate, data la care sarbatorim Craciunul se trage de la festivalul roman Saturnalia, iar ziua de 25 decembrie era indicata in calendarul roman drept ziua nasterii Soarelui. ... A doua se refera la faptul ca Iosif si Maria pornisera spre Bethleem pentru recensamantul ordonat de imparatul Cezar Augustus.
Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. ... Micuta Maria Isabela, de numai cateva luni, a fost internata de urgenta de catre medici, in urma cu doar cateva zile, aceasta avand febra mare.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Jacques Vallee si multi altii dupa el au subliniat atat vechimea unor fenomene de tip OZN in vechile scrieri religioase, cat si o seama de paralele intre diverse aparitii recente ale Fecioarei Maria si intalnirile apropiate OZN.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
In cursul diminetii de joi, presedintele Traian Basescu si prima doamna, Maria, s-au intalnit cu seful Republicii Arabe Siriene, Bashar Al-Assad, si cu sotia sa, Asma Assad, la vila de protocol Vila Lac 1.
Dupa ce se imprieteneste insa cu Maria, care il cam rasfata, Bo isi tot amana plecarea, spre disperarea lui Iosif. ... Cand afla insa ca regele Irod i-a pus gand rau pruncului asteptat de Maria, magarusul pleaca in cautarea lor pentru a-i preveni la timp de primejdie.
Dupa ce se imprieteneste insa cu Maria, care il cam rasfata, Bo isi tot amana plecarea, spre disperarea lui Iosif. ... Cand afla insa ca regele Irod i-a pus gand rau pruncului asteptat de Maria, magarusul pleaca in cautarea lor pentru a-i preveni la timp de primejdie.
Understatement-ul ambalajului este chiar el un statement puternic al brandului atat prin simplitatea grafica, cat si prin manifestul farmacistei Maria Ardelean:
Institutia care a sesizat indolenta romanilor in a-i arata mai din timp si in mod plenar d-lui Frans - pe numele intreg FRANCISCUS CORNELIS GERARDUS MARIA TIMMERMANS - intreaga lor recunostinta este nimeni alta decat SNSPA, scoala devenita cu timpul un apendice congenital al faimoasei ACADEMII DE STIINTE ALE SECURITATII NATIONALE (ASSN), ambele fiind conduse de acelasi rector, reputatul om de stiinta Remus Pricopie.
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Ana-Maria Belciug, 21 ani, studenta, Constanta:
google-analytics.com