Cautare

14982 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.13 secunde)
Sapte pentru un loc sigur la CM 2006. Locul doi merge la baraj. ... Aeroporul “Henri Coanda“ este plin pentru a-i astepta pe eroii de la Helsinki, locul in care Romania a obtinut biletele pentru a merge la “Fritzi“ acasa.
Este ceasul iubirii de semeni, al linistii si bucuriei. Este ceasul in care durerile sunt sortite uitarii si lumina Nasterii Mantuitorului se aprinde in fiecare casa. ... Dovezi cutremuratoare despre ce s-a petrecut atunci, ascunse de cei care au condus aceasta tara incep sa iasa la iveala.
In caz contrar, in 26 noiembrie, "ceasul ticaie pentru milioane de romani", a spus ea, facand referire la riscul de intarzire a platii pensiilor.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Multi craioveni apeleaza la credite imobiliare sau ipotecare. ... Persoanele care contracteaza un credit pentru a-si lua o locuinta trebuie sa fie atente si sa ceara de la inceput detalii despre costurile totale ale creditului si despre clauzele contractului semnat cu institutia financiara respectiva.
Mentionam la momentul acela ca bancile isi acopera pierderile din creditele neperformante prin majorarea sau introducerea de noi comisioane pentru clienți.
Spre seara, insa, briza marii nu mai exista, zmeiele zaceau lesinate la pamant, steagurile nu mai fluturau, tricourile se lipeau de piele, o zapuseala apasatoare naclaia aerul aproape irespirabil.
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
Fondurile incasate de asociatiile de locatari-proprietari din Craiova de la firmele care afiseaza panouri publicitare pe fatada blocurilor sunt greu de cuantificat. ... In acest fel, bugetul local pierde bani frumosi dintr-o afacere care se ridica la sute de mii de euro anual.
Businesswoman.ro, inr-un interviu realizat de Alexandru Raducanu cu Hajnalka Stefan, fondator Ch‘artist Studio&Paint Your Own Pottery din Capitala. Desi v-ati putea gandi la asta, Ch’artist Studio&Paint Your Own Pottery nu este si nu va fi niciodata o "scoala de meserii".
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase. ... Site-ul mariustuca.ro isi propune realizarea unui mini-serial despre crimele si delictele judiciare celebre.
Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar trebui sa isi asume un eventual raport de tara negativ al Comisiei Europene.
De la peretele cu poze vechi scoase din albumul de familie al solistului Voltaj, pana la istoriile din meniu, cei care trec pragul cafenelei vor afla povesti pline de farmecul epocilor trecute si vor gusta ceaiuri si cafele din cele mai indepartate colturi ale lumii.
[email protected] (15 -21 aprilie) - Cu cei 4 militari implicati in explozia unei bombe-capcana in Afganistan cifra sacrificiilor armatei romane se ridica la peste 200 de raniti si 20 de morti, de la debutul implicarii noastre.
Desi auzisem de Auschwitz, desi la doar cativa pasi de noi, la Jilava, la Gherla, la Aiud, semeni de-ai nostri contribuiau la Cartea Recordurilor cu atrocitati lor originale aplicate impotriva altor semeni.
Mara Raducanu Prof. ... Incendiul din clubul mortii, din strada Tabacarilor reprezinta cea mai mare tragedie din Romania ultimilor 20 de ani, bilantul persoanelor care si-au pierdut viata ajungand, pana in acest moment, la 50 de morti si peste 100 de raniti.
Mara Raducanu) Cu bocancii in picioare si rucsacul in spinare, Klaus Iohannis, presedintele nostru din tara lucrului bine facut a plecat intr-o drumetie de week-end. ... Merita sa le descoperiti!, e mesajul lui Iohannis dupa drumetia de la Balea Lac.
Fostul ministru al Muncii a obtinut 8.738 de voturi, ceea ce reprezinta 34, 85 la suta din numarul total al voturilor valabil exprimate. Pe locul doi in preferintele electoratului s-a aflat candidatul Partidului Democrat Liberal (PDL), Daniel Raducanu, care a fost votat de 7.339 alegatori (29,27%).
Desi gradul de ocupare in statiunile de pe Litoral este foarte mare si se stie ca la peste 85% ocupare scade calitatea serviciilor, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism nu s-a aratat ingrijorat fata de aceasta realitate.
google-analytics.com