Cautare

4807 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 bistrita nasaud" (2.95 secunde)
Controlul a avut loc in zone defavorizate din judetele Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Gorj, Maramures, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava si Tulcea.
Asfel, in judetul Bistrita Nasaud, pretul tractorului de 45 de cai putere a crescut cu 109,6% in anul 2003 fata de 2001, iar al celui de 65 de cai putere cu 219,3%, in acelasi interval de timp.
De asemenea, 10 familii cu domiciliul in judetele Bistrita-Nasaud, Dimbovita si Vaslui, ale caror locuinte au fost afectate de alunecari de teren, vor primi ajutoare in suma totala de 325 de milioane de lei vechi.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Reprezentantii consiliilor judetene din Alba, Arges, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Caras Severin, Cluj, Dambovita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu si Suceava au discutat zilele acestea cu oficialii ANT despre posibilitatile legate de programul "Schi in Romania".
Cele mai multe nereguli din hoteluri au fost descoperite chiar in judetele cu cel mai mare aflux de turisti, precum Constanta, Brasov si Bistrita-Nasaud.
Prin hotarare de guvern, judetul Arad primeste 7,5 milioane de lei, judetul Arges alte 10,1 milioane de lei, judetul Bacau 11,2 mi-lioane de lei, judetul Bihor 17 milioane de lei, judetul Bistrita-Nasaud 1,5 milioane de lei.
Judetele cu cel mai mare numar de falimente sunt Bihor, Brasov si Galati, pe ultimele locuri situandu-se Calarasi, Bistrita-Nasaud si Giurgiu.
Cele mai putine conturi sunt in judetele Covasna (1,02%), Ilfov (1,14%), Ialomita (1,25%), Bistrita-Nasaud (1,26%) si Giurgiu (1,35%).
Astfel, pentru Regiunea N-V, beneficiarul eligibil este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Transilvania de Nord, care este in curs de infiintare si care va avea ca asociati Consiliile Judetene din Cluj, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures.
In orasul Baraolt din Covasna vor incepe lucrarile la 28 de locuinte, iar in comuna Maieru, Bistrita-Nasaud, vor fi construite 24 de apartamente.
18 localitati din 200 afectate sunt in continuare fara curent electric. Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Bistrita-Nasaud 1.055; Dambovita 1.049; Salaj 1.046; Arad 1.037; Hunedoara 1.034; Mures 1.023; Satu Mare 1.014;
Bistrita-Nasaud este singurul din regiune unde nu se va organiza un miting din cauza ca producatorii de palinca inca nu au reusit sa se organizeze.
061), urmat de judetele Constanta (733) si Hunedoara (597). Cele mai putine slujbe libere sunt in judetele Mehedinti (28), Bistrita-Nasaud (47) si Valcea (57).
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
Bistrita-Nasaud. Recent s-a finalizat si un proiect de "Subprogram tematic pentru zona montana", in cooperarea Forumului Montan cu Ministerul Agriculturii, pentru noul PNDR 2014-2020 si ca strategie multianuala - orizont 2040, elaborat de prof.
In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr. 348. Unitatea in format Loco are o suprafata totala de 293 m2 si o sala de vanzari de 193 m2.
Castelul Dracula din Pasul Tihuta este situat la o altitudine de 1.116 metri in Muntii Bargaului, la granita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava.
google-analytics.com