Cautare

20251 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul satu mare" (3.49 secunde)
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. ... Cel mai mare salariu mediu net a fost consemnat in Bucuresti - 1.670 de lei, cu peste o treime mai mult decat media pe tara.
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
- Familie mare, neamuri multe... ... Ce sa facem, familie mare, neamuri multe...
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... La numar egal de elevi care obtin diploma de Bacalaureat procentul va fi mai mare", a explicat fostul ministru al Educatiei si actualul consilier prezidential Daniel Funeriu, cel care, in 2011, a introdus camerele de supraveghere la Bac.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
SRL-ul s-a mutat în Alexandria Potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului, SC BEST Recuperare Creante SRL s-a mutat recent din Bucuresti în Alexandria, fiind înregistrata în judetul Teleorman pe 12.11.2008.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final. ... Probleme au insa si liberalii, care au o organizatie foarte slaba in judetul Neamt.
Studiile de pana acum demonstreaza o mare capacitate de adaptare a acestora", a mai aratat ministrul Attila Korodi. In prezent, in Romania exista trei turbine de producere a energiei eoliene, localizate in Baia, judetul Tulcea, in Crangul lui Bot, judetul Prahova, si in Pasul Tihuta.
Am citit, a doua zi dupa vizita in judetul Vaslui a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu mare atentie presa locala. ... In sfarsit, judetul Vaslui va fi salvat! ... Pana prin 2008, judetul Vaslui a avut marea onoare sa fie prioritate a guvernarii liberale.
Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
Un barbat din judetul Maramures a fost depistat de politistii satmareni in timp ce transporta peste 24 de tone de porumb boabe, fara documente de provenienta.
Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor – ... Iar in aceste conditii, pentru judetul Constanta se poate spune ca se va aplica strategia „copilul care nu plange…”.
Liberalii gaalaateni vor saa-i convingaa pe producaatorii agricoli din judetul nostru caa Guvernul Taariceanu face eforturi pentru a-i ajuta in campania de toamnaa. Judetul Galati va primi, sub formaa de bonuri pentru motorinaa, mai multe milioane de lei.
Registrul Auto Roman (RAR) deschide, incepand cu 15 septembrie, cinci noi puncte de lucru in tara, pentru a putea face fata numarului mare de importuri de autovehicule second hand, a anuntat, joi, institutia.
google-analytics.com