Cautare

5038 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul olt" (2.67 secunde)
Acesta a patruns pe sensul opus de mers si s-a izbit frontal cu alt autoturism, condus regulamentar de Liviu C., de 41 de ani, din localitatea Campina, judetul Prahova.
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Fostul vice al Slatinei a atacat in contencios administrativ la Tribunalul Olt hotararea de consiliu local prin care a fost inlocuit din functie. ... Curtea a mai dispus si ca Tribunalul Olt sa nu judece termenul de maine", a declarat ieri Darius Valcov.
Presedintii filialelor judetene Olt ale PSD si PNL au anuntat, duminica, A®ntr-o conferinta de presa comuna, A®ncheierea A®ntelegerii dintre cele doua organizatii pentru sprijin si colaborare reciproca A®n turul doi al alegerilor locale si A®n activitatea Consiliului Judetean Olt.
In ianuarie, Bazac impreuna cu subsecretarul de stat Raed Arafat si cu membrii unei comisii de ancheta au hotarat ca trebuie sanctionat dur comportamentul doctorilor care l-au tratat cu indiferenta pe Mihai Constantinescu, pacientul de 63 de ani din Draganesti-Olt.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Nemultumiti ca raman fara bani, in urma rectificarii bugetare, primarii din Olt vor protesta marti, 21 septembrie, in fata prefecturii. ... Primarii din Olt se mai plang ca nu vor mai avea resursele financiare necesare functionarii.
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
1 la Contractul Colectiv de Munca, inregistrat la Directia Muncii Olt, s-a stabilit, prin consens intre patronat si sindicate, prelungirea aplicarii CCM la nivelul Alro pe o perioada de un an, pana la data de 31 decembrie 2009.
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Purtatoarea de cuvant a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Olt, Maria Paval, a explicat ca ploile aproape zilnice din ultima luna au afectat calitatea recoltei de grau, determinand incoltirea boabelor din spice sau innegrirea acestora, iar seceta din cursul iernii si primaverii a avut efecte negative asupra culturilor de grau.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
google-analytics.com