Cautare

4152 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (3.26 secunde)
Mi s-a spus, Nu, asa se intampla pentru Romania, in semn de respect pentru Armata Romana, pentru cei care au fost alaturi de noi in teatre de operatiuni, pentru cei pe care ne bazam intr-o regiune speciala, si, din acest punct de vedere, cred ca multumirile si onorurile se adreseaza dumneavoastra si cu aceasta ocazie vreau sa fac aceasta precizare si sa va multumesc pentru faptul ca orice oficial politic roman care merge in vizita la partenerii nostri strategici primeste pentru dumneavoastra aceste multumiri si aceste aprecieri.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
29 Octombrie 2019 - Ziua Mondiala a Psoriazisului Societatea Romana de Dermatologie lanseaza campania Nu ma exclude, Nu sunt contagios!, cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului - 29 octombrie 2019.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Lovitura de stat de la 30 decembrie 1947 (numita in istoriografia comunista si Proclamarea Republicii Populare Romane, Ziua Republicii sau abdicarea Regelui) reprezinta actiunea ilegala, de forta, petrecuta in perioada 30 decembrie 1947 - 3 ianuarie 1948 prin care comunistii romani, sprijiniti de ocupantii militari sovietici, au impus Regelui Mihai, prin santaj si amenintare, semnarea unui act de abdicare, au proclamat Republica Populara Romana (prin incalcarea Constitutiei in vigoare la acea data) si au silit Familia Regala sa paraseasca tara intr-un exil fortat care a durat pana in anul 1997.
Este vorba de Compania Romana de Aviatie Romavia, din subordinea Ministerului Apararii (999,73 lei cheltuiti pentru venituri de 1.000 de lei), Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din subordinea Ministerului Economiei si Finantelor (999,12/1.000) si, de la Ministerul Transporturilor, CFR Calatori SA (998,8/1.000), Compania Nationala de Radiocomunicatii Navale (998,6/1.000), CFR Marfa (996,8/1.000), TAROM (994,73/1.000) si Regia Autonoma Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa (994,8/1.000).
Doar 200 de titluri digitale in librariile de in Romania Piata de carti digitale in limba romana e in perioada de pionierat. ... Ce-i drept, nici carti digitale in limba romana nu prea sunt.
La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana. ... ACADEMIA ROMANA • Ziua Culturii Nationale va fi marcata si la sediul Academiei Romane.
Fruntasii transilvaneni au procurat o tipografie cu litere latine si astfel au infiintat la Chisinau ziarul Adevarul (Transilvania) (un organ de propaganda pentru unirea politica a tuturor romanilor), au tiparit abecedare si carti in limba romana.
Daca ne uitam prin istoriile romane contestate de istoriografia romana, care povestesc despre retragerea aureliana, in urma careia s-au infiintat doua provincii sud-dunarene cu numele Dacia, ne apropiem de regiunea indicata de Kekaumenos la originea vlahilor.
In alta ordine de idei, 20 de deputati moldoveni trebuie sa renunte la cetatenia romana.
Loteria Romana, platitoare de taxe Prin proiectul privind jocurile de noroc la care lucreaza Finantele, Loteria Romana va plati mai mult pentru organizarea pariurilor sportive PARILOTO.
In primele cinci luni ale anului in curs Posta Romana a anuntat ca a inregistrat o cifra de afaceri de 595,4 milioane lei, in avans cu 2,66% fata de perioada similara din 2008, cand a raportat 579,9 mil.
Societatea Romana de Televiziune a incheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Publica a avut, anul trecut, venituri totale de circa 583 de milioane de lei, potrivit raportului de activitate al SRTv.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
in Noua revista romana nr. ... Nemuritor in intelesul permis al cuvantului este numai Eminescu (Constantin Radulescu-Motru, Cultura romana si Mihail Eminescu, articol publicat cu prilejul comemorarii poetului national: Noua revista romana nr.
Posta Romana estimeaza ca va incheia acest an cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27.000 de angajati, in scadere cu 451 de salariati fata de sfarsitul anului trecut, potrivit datelor din bugetul de venituri si cheltuieli pe 2014 publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Limba latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila, disponibil incepand din aceasta saptamana in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara.
google-analytics.com