Cautare

4149 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (3.49 secunde)
Societatea Romana de Televiziune a incheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Publica a avut, anul trecut, venituri totale de circa 583 de milioane de lei, potrivit raportului de activitate al SRTv.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
in Noua revista romana nr. ... Nemuritor in intelesul permis al cuvantului este numai Eminescu (Constantin Radulescu-Motru, Cultura romana si Mihail Eminescu, articol publicat cu prilejul comemorarii poetului national: Noua revista romana nr.
Posta Romana estimeaza ca va incheia acest an cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27.000 de angajati, in scadere cu 451 de salariati fata de sfarsitul anului trecut, potrivit datelor din bugetul de venituri si cheltuieli pe 2014 publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Limba latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila, disponibil incepand din aceasta saptamana in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara.
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: ... Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana cuprinde o intrevedere in Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Unul din acestia era profesorul Bazil Lepadat, care preda la Universitatea Nationala un curs de literatura romana. Sotia sa, Anna Moreli, italiana de origine, nume cunoscut in domeniul artelor plastice, vorbea perfect romana si avea un doctorat cu o teza despre Eminescu.
Si atunci, cum sa scoatem limba romana afara din aceasta universitate? ... Chiar si in conditiile in care aceasta doleanta se refera strict la sectiile maghiare, totusi nu mi se pare normal ca limba romana sa isi piarda importanta, si spun asta nu doar dintr-un patriotism exagerat (dar perfect normal).
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
BPC este alcatuit din presedintele partidului, din 13 membri titulari, dintre care cinci vicepresedinti si doi membri supleanti. Membrii BPC sunt alesi in bloc, o data cu alegerea presedintelui PNL si la propunerea acestuia, de catre Congresul partidului.
Portofoliile din opozitie Guvernul din umbra al PSD, structurat de Comitetul National, are titulari pe 15 departamente, care vor avea ca atributii de baza monitorizarea si reactia rapida la actiunile guvernamentale, precum si elaborarea de politici si strategii ale PSD.
Tot ieri, senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat ca in cazul unei remanieri guvernamentale, nu se pune problema ca UDMR sa renunte la ministerele pe care le detine in prezent, dar ca este posibil ca Uniunea sa ceara ca ministrii delegati ai sai sa devina titulari de portofolii.
Dupa ceremonia de investire, desfasurata luni seara in fata presedintelui Traian Basescu, celor cinci noi ministri nu le mai ramane decat sa-si asume „indicatiile“ sefului statului si sa-si preia posturile de la fostii titulari.
In sprijinul acuzatiilor aduse unora dintre asiguratori, ADPAR aminteste ca, in ultimii ani, acestia au profitat de pozitia detinuta pe piata ca titulari ai fondurilor necesare pentru despagubirile acordate asiguratilor, valorificand "in mod ilegal, in interesul lor, obligatia pe care o au in ceea ce priveste plata despagubirilor catre asigurati".
Evaluarea ministrilor democrati, care fusese programata pentru decembrie 2005, dar amanata pentru inceputul acestui an, pare a fi reprezent pretextul de remaniere a unor titulari din Cabinetul Tariceanu.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Irinel Popescu a fost ales membru corespondent al Academiei Romane, Sectia de stiinte medicale De asemenea, in cadrul adunarii generale a membrilor Academiei Romane au mai fost alesi, prin vot secret, membri titulari Lucian Liviu Albu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologice si Daniel Daianu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologie.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
"Ca asa stau lucrurile, o probeaza si hotararile anterioare ale Parlamentului Romaniei privind numirea membrilor titulari si supleanti in CNA", se arata in scrisoare.
google-analytics.com