Cautare

61584 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dolj" (8.12 secunde)
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Contracturile musculare pot apare din multiple cauze, cum este paralizia, atrofia musculara si unele forme de distrofie musculara. ... Muschii netezi care se afla in peretii organelor cavitare din corp pot intra in spasm, determinind durere semnificativa.
Ei au inceput sa-si dea demisiile din partidele care i-au promovat in aceste functii.
Revoltat, un client recomanda conducerii companiei un examen psihiatric. ... Un client revoltat recomanda conducerii furnizorului de energie un examen psihiatric. „Pe 30 octombrie, am depus o reclamatie la sediul societatii din str.
Revoltat, un client recomanda conducerii companiei un examen psihiatric. ... Un client revoltat recomanda conducerii furnizorului de energie un examen psihiatric. „Pe 30 octombrie, am depus o reclamatie la sediul societatii din str.
Revoltat, un client recomanda conducerii companiei un examen psihiatric. ... Un client revoltat recomanda conducerii furnizorului de energie un examen psihiatric. „Pe 30 octombrie, am depus o reclamatie la sediul societatii din str.
Femeile cuprinse in campanie sunt din mediul rural si orase mici, din cinci judete ale tarii (Arges, Galati, Ialomita, Prahova si Teleorman).
Cele sapte persoane inscrise pentru functiile de conducere din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta au trecut prin "mana" comisiei de evaluare a Ministerului Sanatatii. ... "Acum am iesit din examen (n.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
"Vreau sa salut un fost coleg de liceu, cu care am invatat pentru bacalaureat si facultate si imi aduc aminte ca am intrat la facultate cu vreo 9.23, dupa ce am dat un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre si nu era patat, pentru ca sistemul era gandit altfel", a declarat Dragnea, la Sibiu, unde participa la o dezbatere pe tema regionalizarii.
Ma intreb ce-or zice altii cand aud stiri despre romanii care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen auto...
Statul roman este bun de plata din cauza dezinteresului autoritatilor in privinta retrocedarii unei suprafete de aproape doua mii de metri patrati din Gradina Botanica din Craiova Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat statul roman la plata a circa 120.000 de euro mostenitorilor fostului proprietar al unei suprafete de teren din Gradina Botanica.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. ... Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a finalizat procesul de fotografiere a judetelor din tara.
Cladirea care va gazdui targurile si expozitiile Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj nu va fi terminata la timp, astfel ca institutia risca sa piarda finantarea europeana de 600.000 de euro.
Cu toate ca avem una din cele mai mari suprafete de teren agricol din tara, Doljul este si unul din cele mai faramitate judete, fapt ce nu vine in sprijinul unei agriculturi performante.
Mai multi politisti de la posturile de politie din Dolj si-au cumparat ori si-au adus de acasa calculatoare, faxuri si imprimante pentru a-si face munca mai usoara.Daca la nivelul IPJ Dolj si la cel al politiilor orasenesti si municipale, dotarea cu calculatoare este aproape realizata, nu acelasi lucru se poate spune si despre posturile de politie, unde mai multi oameni ai legii au pus mâna de la mâna si au cumparat computere.
La Prefectura Dolj, banii pentru salarii abia ajung pana la sfarsitul anului, dar fara sporuri, in schimb cota de combustibil pe tot anul s-a terminat deja la unele unitati din sub-ordine. Criza financiara se face simtita si la Prefectura Dolj.
Cu toate ca numarul fumatorilor este din ce in ce mai mare, iar imaginea unui tanar de 18 ani cu tigara in mana nu mai surprinde pe nimeni, productia de tutun din Dolj este din ce in ce mai mica.
google-analytics.com