Cautare

61584 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din dolj" (5.60 secunde)
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
DGFP Dolj recupereaza doar 20% din unele debite restante, pentru ca nu se prezinta cumparatori la licitatiile de bunuri. Din cauza crizei, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj nu-si poate vinde bunurile sechestrate de la firme, pentru recuperarea pagubelor produse catre bugetul statului.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi. ... In Dolj, pe lista operatorilor economici autorizati figureaza, deocamdata, cinci societati comerciale:
13% dintre firme nu au primit aviz Actul normativ aparut la finele lunii mai a inceput sa dea rezultate in Dolj, zona considerata "patria"
Bugetul cu mult mai mic din acest an le-a facut figura autoritatilor din 12 comune doljene. In primele luni ale anului 2009, inainte de intocmirea bugetului, primariile au cheltuit pentru functionare, dupa lege, bani reprezentand o cota lunara de 1/12 din bugetul pe 2008.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. ... profesori universitari din Craiova.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) cauta solutii pentru a scapa de pachetele minoritare de actiuni pe care le mai detine la societatile comerciale din Dolj. ... Societatile comerciale din Dolj, la care Autoritatea mai are actiuni, le poti numara pe degete.
Din cauza procedurilor întortocheate, Fiscul a recuperat anul trecut doar 1,7% din cele peste 3.237 de miliarde de lei vechi datorate bugetului de stat de firmele aflate în faliment.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Contractarea de credite pentru a realiza obiectivele de pe lista de investitii a comunelor a fost, se pare, ultima din sirul de preocupari ale primarilor doljeni in ultimii ani.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca ministrii PD nu fac parte din noua structura guvernamentala care va fi propusa parlamentului saptamana aceasta, iar portofoliile acestora vor fi preluate de PNL si UDMR.
Ca si in anii precedenti, profiturile realizate in 2005 de oamenii de afaceri din domeniul imobiliar sunt demne de invidiat, mai ales ca, potrivit specialistilor, in vreme ce sectorul de productie implica cheltuieli periodice in tehnologizare si modernizare, imobilele cresc de la sine si au un rulaj rapid.
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
In Piata Centrala din Craiova, ieri, sute de persoane se inghesuiau sa-si faca aprovizionarea pentru sarbatorile ce bat la usa. ... La vanzare in piata se gaseau pana si castraveti murati sau varza acra, pentru cei care deja nu mai au prin camara, din toamna trecuta.
google-analytics.com