Cautare

6116 de rezultate pentru "rezultate examen definitiva 2009 suceava" (2.72 secunde)
"Inteleg ca nu este o decizie definitiva si nimeni, cu atat mai putin eu si noi care suntem intr-o alianta cu cei de la PC putem sa dam verdicte inainte ca justitia sa se pronunte.
Nici in cazul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, procedura suspendarii din functii nu poate fi aplicata decat in momentul in care noul statut intra in vigoare, deoarece actualul regulament de functionare a PD-L nu prevede inca aceasta sanctiune.Liderul PD-L, Emil Boc, a precizat ca suspendarea se aplica pentru persoanele arestate, astfel incat pana la o decizie definitiva si irevocabila, o persoana care este membru PD-L si este supusa arestarii, nu mai are aceasta calitate de membru de partid.Constatarea acestei situatii se face de catre Biroul Permanent National al partidului si opereaza pana cand se decide ori o condamnare definitiva, cand urmeaza excluderea din partid, ori eliberarea sa, caz in care poate redobandi calitatea de membru de partid.
Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs in termen de zece zile de la pronuntare. Astfel, Cristian Anghel nu va fi eliberat pana la ramanerea definitiva a solutiei.
Totusi, Ponta nu urmareste o suspendare definitiva a rivalului sau, ci numai una temporara, ne-au mai declarat sursele citate.
Nicio cosmetizare prin rebrenduirea partidului, mutarea consilierilor si diplomatilor, rocada sau inlocuirea ministrilor nu rezolva inadecvarea politicilor si nepotrivirea persoanelor care sa le elaboreze si sa le aplice. Fara o schimbare politica majora integrarea noastra definitiva in spatiul european ramane deocamdata o iluzie.
Astfel, pentru huila energetica livrata de unitatile intrate in proces de inchidere definitiva, va fi acordat un ajutor de stat in suma de peste 131 milioane lei, destinat acoperirii pierderilor aferente productiei curente, iar pentru unitatile intrate in proces de inchidere definitiva va fi acordat, in acest an, un ajutor de stat de 31,9 milioane lei pentru suportarea costurilor exceptionale, care nu sunt legate de productia curenta, releva un proiect de hotarare de guvern obtinut de MEDIAFAX.
Cristian Preda considera, insa, ca intalnirea va avea loc, doar daca PDL vrea sa transmita un mesaj oficial, respectiv "despartirea definitiva" de președintele Traian Basescu.
Grave incalcari legislative si definitiva politizare. ... Stimati colegi, este dificil sa creezi un echilibru intre eradicarea definitiva a abuzului padurii din Romania si starea de urgenta a sectorului nostru forestier si conditiile specifice zonale din toate punctele de vedere, cele economice, fiscale, legislative nationale si europene si multe altele.
Au completat in fals sau cu omisiuni declaratiile de avere sau de interese, in cazul in care aceste nereguli au fost constatate printr-o decizie definitiva a instantei. ... inceperea urmaririi penale, dispunerea arestarii preventive, trimiterea in judecata, condamnarea in prima instanta, pronuntarea unei hotarari de condamnare definitiva.
Razboi pentru pastrarea sediilor Miza imediata a revenirii lui Gabriel Oprea este, in principal, blocarea definitiva a fuziunii UNPR-PMP. ... Cum isi respecta Oprea promisiunile Va reamintim ca, la 1 iulie 2016, Gabriel Oprea si-a anuntat retragerea definitiva din politica.
Si Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) sustine, prin reprezentantii sai, ca nu are nici o putere pana cand justitia nu va da o sentinta definitiva in cazul Priboi. ... Numai daca domnul Ristea Priboi este condamnat printr-o sentinta definitiva ne putem sesiza.
"De la inceputul anului si pana in prezent, la OCPI Dolj au fost depuse 19 cereri de scoatere definitiva a terenului din circuitul agricol.
Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
Decizia instantei nu este definitiva. ... Da, ne confruntam cu o decizie nefavorabila a primei instante, dar in mod evident vom face apel la aceasta decizie care nu e definitiva si nici executorie, bazandu-ne pe argumente solide.
Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal a votat pe 14 mai excluderea definitiva a Universitatii Craiova din cadrul FRF, cu 168 de voturi pentru, 5 impotriva si 18 abtineri, validand astfel decizia provizorie luata de Comitetul Executiv in 20 iulie 2011.
Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui Gigi Becali de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, sentinta nefiind insa definitiva.
Instanta suprema a decis, pe 19 martie, ca fostul judecator CCR Toni Grebla sa fie cercetat in continuare in stare de libertate, decizia fiind definitiva.
Instanta ne-a dat castig de cauza si a obligat paratii Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sa emita decizia finala privind includerea/neincluderea medicamentului Vemurafenibum (pentru tratarea melanomului malign s.n.), in Lista reglementata prin HG 720/2008, in 90 de zile de la ramanerea definitiva prezentei, iar in masura in care decizia finala este de includere in aceasta lista, sa comunice aceasta Decizie finala paratului Guvernul Romaniei, iar paratul Guvernul Romaniei, in aceasta ipoteza, sa emita o hotarare prin care sa aprobe aceasta Lista, in termen de 30 de zile de la data comunicarii Deciziei finale de includere a medicamentului in aceasta Lista.
11 ani si patru luni de inchisoare este pedeapsa pe care a primit-o un medic homeopat din Constanta, Victor Bot, judecat pentru corupere sexuala si act sexual cu minori. Este decizia definitiva pe care au luat-o magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. ... Decizia judecatorilor este definitiva.
Un coleg l-a contactat pe secretarul Primariei, care ne-a transmis ca ordinea de zi era la primar, la semnat, dar ca nu era definitiva.
google-analytics.com