Cautare

6116 de rezultate pentru "rezultate examen definitiva 2009 suceava" (3.13 secunde)
Ceea ce parea la inceput o gluma sosita la inchiderea editiei, in editia din 20 noiembrie anul trecut am publicat stirea cu temerea ca ne pacalim, s-a transformat intr-un examen de seriozitate, pe care nimeni nu-l mai credea posibil in viata acestei vedete pursinge de 35 de ani.
Ceea ce cred ca a fost cauza esecului deplin al domnului Traian Basescu", a sustinut Crin Antonescu, la Suceava.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Suceava, ca slaba dezvoltare a agriculturii e cauzata de neatragerea fondurilor europene. ... Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
In timpul sedintei Biroului Permanent de saptamana trecuta, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a solicitat ‘‘intrarea imediata in functiune‘‘ a Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor din perioada 2009-2012.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Surprinzaor este faptul ca nici acum nu avem o sentinta definitiva in acest proces! ... Pasajele din Raportul Corpului de control al Primului ministru Emil Boc din anul 2009 se pot citi pe site-ul publicatiei Obiectiv.
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Printre judetele care inregistreaza intarzieri in raportarea datelor se afla Olt (27,24%), Timis (43,45%), Bacau (44,77%), Constanta (47,28%) si Suceava (48,28%).
"Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa. ... Si cei de la Astra vin dupa cateva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul si cred ca vor da totul ca sa castige.
Lazaroiu si consilierul sau, trimisi la psihiatru Mirel Axinte a fost primul vanzator de usi de garaj care l-a intervievat pe Traian Basescu in campania din 2009 Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si-a pus presa si politicienii in cap pentru modul cum a gasit de cuviinta sa-si apere consilierul, Mirel Axinte, in urma comentariilor acestuia legate de actul sinucigas la care a fost martor in gara Predeal.
Tribunalul Galati a respins ieri, printr-o hotarire definitiva si irevocabila, cererea sindicatului de acordare a personalitatii juridice, dar si recunoasterea noii conduceri, in frunte cu Nica Mocanelu.
Astfel, printr-o sentinta definitiva si irevocabila, a Tribunalului Judetean Constanta, cei patru vor primi despagubiri de 50 de milioane de lei (5.000 RON) din partea Consiliului Local Mangalia.
Razboiul dintre conservatori si Marian Popa s-a purtat cateva luni in instanta, Curtea de Apel Galati dand o hotarare definitiva si irevocabila prin care se constata incetarea mandatului de consilier local a lui Marian Popa.
Liderul FD a spus ca denumirea PD este libera in registrul partidelor politice dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis, joi, ca decizia privind infiintarea Partidului Democrat Liberal este definitiva si irevocabila.
google-analytics.com