Cautare

1347 de rezultate pentru "rezultat" (5.30 secunde)
Potrivit comunicatului Parchetului, "din actele premergatoare efectuate in cauza a rezultat ca, in ziua de 16 decembrie 2007, pe fondul unor conditii atmosferice nefavorabile, Orban Ludovic a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Cotroceni, soldat cu acrosarea usoara - cu partea stanga fata a autoturismului - a unei minore, in varsta de 14 ani si, ulterior, cu avarierea unui autoturism parcat in fata unui imobil".
Este un rezultat sub asteptarile mele, un rezultat sub sondajele pe care le faceam in campanie. Ce s-a intamplat? E greu sa spui ce s-a intamplat, pentru ca nu lucram cu matematica aici, in schimb putem sa ne dam cu parerea si sa spunem ca a reusit (n.r.
In urma impartirii au rezultat sase colegii in judet (Beius, Tinca, Salonta, Alesd, Marghita si Sacuieni) si trei in Oradea, pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat a rezultat un colegiu in Oradea format din doua colegii de deputati, un colegiu format din zona Salonta - Tinca si colegiul al treilea din Oradea, si alte doua colegii in judet, si anume, colegiul Beius - Alesd si colegiul Marghita - Sacuieni.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Octavian Dan a declarat ca schimbarea a fost necesara deoarece Daniel Vulcu "are in derulare un proiect cultural pe care nu l-ar putea pune in aplicare plecand la Bucuresti", dar si pentru ca, dintr-o analiza, a rezultat ca el ar putea obtine mai multe voturi in colegiul respectiv decat colegul sau actor.
Acelasi lucru se poate spune si despre fostul senator al Partidului Romania Mare, Caron Dina, al carui rezultat se inscrie practic in trendul partidului la nivel national, acesta obtinand putin peste 3% din sufragii cu 2.084 de voturi in Colegiul 3 pentru Senat.
Banias doreste un rezultat bun la alegerile europarlamentare pentru echilibrarea situatiei politice din judet in perspectiva alegerilor locale de peste trei ani senatorul aratandu-se convins de faptul ca va depasi la scor PSD-ul.
Liderul transnistrean, Igor Smirnov (foto), a spus totusi ca nu s-a ajuns la vreun rezultat in urma discutiilor cu R.
Chiar daca Fidesz a obtinut, cu 56,37% dintre voturi si 14 locuri, "cel mai bun rezultat al sau din toate timpurile la alegerile europene", dupa cum a spus Orban, toate privirile sunt pe extrema dreapta, care a obtinut 14,77%, fata de 5-7% in sondaje.
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... Raspunderea pentru acest rezultat apartine celor care au organizat campania, la care eu nu am luat parte.
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... Raspunderea pentru acest rezultat apartine celor care au organizat campania, la care eu nu am luat parte.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, la sosirea la sediul partidului, ca i se pare "suspecta" modificarea de rezultat dintre estimarile avansate duminica seara de institutele de sondare si rezultatele anuntate, luni, de BEC. "Este suspecta aceasta modificare de rezultat si, sigur, trebuie vazut concret.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
Sursele din interiorul PSD au declarat pentru Hotnews.ro ca Vanghelie a negociat pana in ultimul moment mentinerea lui Severin in PSD, impotriva solicitarii lui Victor Ponta, insa fara rezultat.
2 din Constitutie - De asemenea, nici o revizuire nu poate fi facuta daca are ca rezultat suprimarea drepturilor si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora.
Adevaratul motiv, sustine Tariceanu, este dorinta PDL de a obtine un rezultat mai bun la alegeri prin sprijinul alesilor locali.
Nu doar ca impusca doi iepuri dintr-un foc - iese onorabil din mutenia in care s-a scufundat de la inceputul protestelor si debloceaza criza politica - dar are toate sansele sa il nimereasca si pe al treilea - reabilitarea partidului si sanse de a obtine un rezultat mult mai bun acum decat la sfarsitul anului 2012.
Ca pune la cale fel de fel de combinatii pentru ca, in mod artificial, la capatul cursei electorale sa obtina un rezultat mai bun decat cel pe care, in conditii normale, i-l ofera electoratul.
O noua runda de negocieri pentru formarea guvernului grec s-a incheiat ieri fara nici un rezultat, dar discutiile vor fi reluate in cursul zilei de azi, la acestea urmand sa ia parte toate formatiunile cu exceptia extremei de dreapta, informeaza NewsIn.
Ne astepam ca liderii romani sa sprijine un rezultat care sa fie privit ca legitim Philip Gordon, reprezentantul guvernului american, a declarat, luni seara, ca SUA sustin cele 11 puncte redactate de CE la adresa autoritatilor de la Bucuresti, precizand ca a auzit "ceea ce trebuia" de la oficialii romani cu care a discutat, ramanand de vazut daca acestia vor respecta ce au spus, potrivit Mediafax.
google-analytics.com