Cautare

1347 de rezultate pentru "rezultat" (8.05 secunde)
Sunt foarte mandru pentru ca este cel mai bun rezultat obtinut de PSD. Grupul PNL va avea 147, care iarasi cred ca este cel mai bun rezultat din istoria PNL", a declarat Victor Ponta.
Sorin Rosca Stanescu) Sansa Romaniei, asa cum a rezultat aceasta tara dupa alegeri, nu este inca pecetluita. ... Intamplarea - si nu numai intamplarea - face ca acest hiperparlament, rezultat in urma alegerilor din 2012, sa-si duca existenta in interiorul unui mausoleu.
Romania nu a obtinut, de fapt, nimic, la Bruxelles Premierul Victor Ponta este "foarte dezamagit" de suma primita de Romania in urmatorul exercitiu financiar multianual al Uniunii Europene aferent perioadei 2014 - 2020, apreciind ca oricum ar fi prezentate cifrele, ele denota "cel mai prost rezultat" pe care-l puteam avea.
"Pe Colegiul uninominal 2 la Senat, mai exact in zonele Zalau, Valea Somesului si Valea Almasului, Alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut un rezultat foarte bun, peste 11.000 de voturi.
Fuziunea PSD cu noul partid rezultat din contopirea PC cu PLR ii va asigura numele si componenta liberala necesare. ... E si un deziderat mai vechi al occidentului, satul de faramitarea politica din Romania, cu disiparea raspunderii politice drept rezultat.
Dispretul si formalismul cu care presedintele Romaniei a tratat momentul constitutional al consultarilor in vederea formarii unui nou guvern, a rezultat si din faptul ca, desi Partidul Social Democrat a inaintat o propunere de candidat la functia de prim-ministru, domnul Klaus Iohannis, nici macar formal, nu a dat un raspuns acestei propuneri.
- Incontestabil PNL a castigat alegerile in judetul Calarasi, un rezultat oricum asteptat. ... In municipiul Calarasi, Marius Dulce a obtinut nu un rezultat bun, ci excelent.
Iulian Leca, Senior editor) Daca PNL va inregistra un rezultat catastrofal pe 11 decembrie, in explicatiile care vor urma esecului pe primele locuri va trebui sa se afle, dupa gafele si lipsa de viata din campania liberalilor, prestatia lui Klaus Iohannis.
Asa cum au fost aruncate zarurile, PNL, pentru a obtine un rezultat mai bun, are nevoie, pentru sine si pentru aliatii sai, de un numar cat mai mare de votanti. In timp ce PSD obtine un rezultat cu atat mai bun, cu cat, la vot, se prezinta mai putini.
Punctajul mediu anual se determina prin impartirea numarului de puncte rezultat din insumarea punctajelor anuale realizate in perioada de cotizare la numarul de ani corespunzatori stagiului complet de cotizare.
In ceea ce priveste dicutiile purtate cu reprezentantii Ministerului Agriculturii, Caruz ne-a declarat ca au existat cateva consilii pe produs care au tratat aceasta problema destul de delicata, fara insa a se ajunge la un rezultat final.
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Vehiculul are o personalitate proprie si este lansat cu un nou motor - 1.6 litri THP turbo cu injectie directa de benzina, producand 175 CP si un cuplu maxim de 240 Nm la 1.600 rpm - rezultat al colaborarii cu Grupul BMW.
Potrivit unui studiu recent, mii de intreprinderi europene pierd afaceri si rateaza incheierea de contracte ca rezultat al lipsei competentelor lingvistice. ... Potrivit aceluiasi studiu, mii de intreprinderi europene pierd activitatile de export ca rezultat al lipsei competentelor lingvistice si a celor interculturale.
Acesta poate fi folosit temporar pentru acoperirea golurilor de casa si pentru acoperirea definitiva a deficitului bugetar rezultat la finele exercitiului financiar.
Acestia au început urmarirea penala împotriva celor zece pe 10 ianuarie, în baza raspunsurilor primite în cadrul a 17 comisii rogatorii efectuate în mai multe state din Europa si Asia (între care China, Coreea de Sud, Olanda, Spania, Italia), precum si a analizelor efectuate de Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) si Garda Financiara.  Prejudiciu de peste zece milioane de euro Din probele administrate, a rezultat ca persoanele implicate în acest dosar, prin tranzactii ilegale si folosire de interpusi, au externalizat sume de peste zece milioane de euro cuvenite cluburilor de fotbal pe care le reprezentau sau pentru care au efectuat activitati de impresariat.
Ca rezultat, din iunie si pâna în august, pretul de vânzare al apartamentelor vechi a scazut în medie cu aproximativ 5% pe luna. ... Ca rezultat, locuintele nu s-au mai scumpit.
Ca rezultat, din iunie si pâna în august, pretul de vânzare al apartamentelor vechi a scazut în medie cu aproximativ 5% pe luna. ... Ca rezultat, locuintele nu s-au mai scumpit.
"Rezultatul provenit din majorari si penalitati, calculate pana la 30 septembrie 2008, pentru datoriile angajate de societate pana la finalizarea programului de restructurare al societatii a fost de 211,1 milioane lei, insa Termoelectrica a avut in primele noua luni ale anului 70,8 milioane lei rezultat din exploatare, din activitatea de baza a companiei.
Este a doua oara in decurs de un an cand societatea care a rezultat in urma divizarii companiei IAR Ghimbav are probleme in ceea ce priveste plata salariilor catre angajati. ... Societatea Construcţii Aeronautice Ghimbav, rezultată
google-analytics.com