Cautare

1585 de rezultate pentru "rezilieri contract" (2.75 secunde)
Acest contract a fost tradus eronat de specialistii Salubritatii, care au umflat pretul perceput craiovenilor cu un TVA de 3,4 dolari pentru fiecare tona de deseuri si l-au transferat intr-un al doilea contract, de prestari-servicii, intre Salubritate si Eco Sud.
Cele doua au reusit sa pacaleasca Raiffeisen Bank si BRD, falsificand un contract de munca pe numele unei prietene, care a reusit sa ia astfel un credit destul de substantial de la cele doua banci.
Acesta a mai precizat ca autoritatile de la Londra nu au solicitat informatii despre acest contract Ministerului Apararii Nationale din Romania.
Electrica a incheiat un singur contract de achizitie de energie electrica pe bursa de profil, dupa ce a depus opt oferte de cumparare pentru cantitatea necesara livrarilor din iulie catre consumatorii eligibili, potrivit datelor OPCOM, operatorul pietei.
venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din vanzarea bunurilor in regim de consignatie, venituri obtinute in baza unui contract de agent, venituri obtinute in baza unui contract de comision sau mandat comercial, venituri din activitatile de expertiza contabila si tehnica, judiciara si extrajudiciara sau venituri din activitati independente desfasurate in baza contractelor sau conventiilor civile incheiate potrivit Codului civil.
Si au in mare masura dreptate, intrucat legea nu le permite sa solicite o executare silita a unui debitor atata vreme cat regia nu are un contract de furnizare cu acesta.
Asa se face ca societatea Toni's Trade a incheiat, in cursul anului trecut, un contract de creditare cu Luigi Gheorghe Codoi, din Poarta Alba, angajat la societatea Frial, cu sediul in Dana 53 a Portului Constanta.
Potrivit noului contract, comanda aflata acum in lucru trebuie finalizata pana in septembrie 2007, in contul ei ELECTROPUTERE urmand sa incaseze aproximativ doua milioane de euro.
Conducerea ne-a cerut sa semnam un contract aditional la vechiul contract pentru ca prevederile acestuia sa fie valabile si pentru anul in curs.
New York, SC CONEF SA si Marco Industries BV Olanda prin incheierea unui act aditional la contract. Dupa incheierea actului aditional, urmeaza confirmarea indeplinirii tuturor obligatiilor asumate prin contract, incetarea monitorizarii postprivatizare si arhivarea documentatiei.
Dupa un an de zile de lupte prin salile Tribunalului justitia galateana a decis ca la data incheierii ultimului contract colectiv de munca (CCM) de la nivelul AFDJ, sindicatul USAFDJ, cel care a purtat negocieri cu administratia, nu avea reprezentativitate la nivel de unitate.
De asemenea, beneficiarul trebuie sa prezinte un angajament scris prin care se obliga sa tina animalele cumparate timp de cinci ani, sa incheie un contract de asigurare a animalelor, iar persoanele care cumpara juninci trebuie sa incheie un contract sau un precontract de vanzare a laptelui la un procesator si sa prezinte un angajament scris prin care se obliga sa inscrie animalele in controlul oficial al productiei de lapte.
Printre acestia se numarau angajatii Grupului de Servicii Petroliere, care efectueaza servicii de forare pentru Petromar, cei ai SC RIG Service, care se ocupa de partea de mecano-energetice a platformelor GSP, punand la dispozitia acestora electricieni, strungari si lacatusi, intre cele doua societati fiind incheiat un contract de prestari servicii, si angajatii SC Grup Petrol Marin, care are de asemenea au incheiat un contract de prestari servicii cu GSP, si asigura aprovizionarea platformelor cu alimente si bucatari.
In plus, beneficiarii acestor ajutoare trebuie sa prezinte un angajament scris prin care se obliga sa tina animalele cumparate o perioada de cinci ani, sa incheie un contract de asigurare a animalelor.
Piata in expansiune La incheierea unui contract, factorul verifica temeinic bonitatea clientului, dupa cum spun cei care lucreaza in sistem. "Atunci cand se incheie un contract de factoring se verifica bonitatea clientului.
Acestia ar vrea un contract cu MApN, pentru livrarea de avioane Grippen, insa informatia nu a fost confirmata pana acum din surse oficiale. ... Oficialii romani au semnat un contract de transfer de actiuni si o tranzactie asupra creantelor intre DAEWOO MOTORS Co.
strainii care muncesc in Galati in baza unui contract de munca vor primi si ei alocatii, indemnizatii si alte prestatii potrivit legilor romanesti, iar in cazul in care acestea sint mai mari, tara de provenienta le va achita diferenta.
Noua prevedere a Codului Fiscal ii vizeaza si pe cei care au incheiat un contract de leasing in anii precedenti si inca mai platesc rate pentru bunul respectiv. ... De asemenea, persoanele fizice vor plati impozitul pe cladiri, rezultat dintr-un contract de leasing financiar, in functie de suprafata cladirii.
Compania spaniola Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) SA a castigat un contract in valoare de circa 116 milioane de euro, pentru constructia podului peste Dunare intre Calafat si Vidin, care va uni Romania si Bulgaria, potrivit NewsIn.
sa presteze serviciul de salubrizare la toti utilizatorii cu care au incheiat contract de prestare a acestui serviciu, sa incarce intreaga cantitate de deseuri menajere si sa lase in stare de curatenie spatiul destinat depozitarii; ... sa i se presteze serviciile publice de salubrizare la nivelurile stabilite in contract;
google-analytics.com