Cautare

10721 de rezultate pentru "revelion grecia 50 euro placinta branza" (3.10 secunde)
Dat fiind faptul ca pretul mediu in cadrul targului este undeva la 65.000 de euro, in acest week-end, vizitatorii pot cumpara o locuinta mai ieftina cu aproximativ 15.000 de euro fata de alta perioada.
Italia si Grecia vor intra in incapacitate de plata anul acesta Roma si Atena nu vor reusi sa isi achite datoriile anul acesta, in ciuda eforturilor facute de UE, avertizeaza o firma de consultanta.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
çn timpul anului, tariful pentru o persoana la o pensiune de 1-2 margarete, este de la 6 pana la 8 euro pe zi.
Euro se depreciaza in continuare fata de dolar. ... Moneda unica atinge cele mai slabe niveluri din ultimele 15 luni - 1,2 dolari pentru un euro.
Suma totala de care vor beneficia cele 6 state membre este de 2,884 miliarde euro, impartita astfel: Romania - 714 milioane euro, Grecia - 879 milioane euro, Ungaria - 308 milioane euro, Irlanda - 98 milioane euro, Letonia - 255 milioane euro si Portugalia 629 milioane euro.
Euro si dolarul american au inregistrat vineri cele mai mici cotatii din ultimii ani. ... Conform cursului de schimb oficial, euro a fost cotat vineri de BNR la 33.576 de lei, iar dolarul american la 25.413 lei.
Moneda euro a implinit 10 ani Euro s-a impus in ultimii 10 ani in portofelele a milioane de europeni fara sa reuseasca insa sa cucereasca simpatia acestora si nici a pietelor financiare, care ii pun in prezent existenta sub semnul intrebarii, comenteaza AFP.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane a atras scrisori de interes de la o serie de mari banci, care detin active cuprinse intre 60 de miliarde de euro si aproape 1.000 de miliarde de euro. Activele BCR, cea mai mare banca din Romania, totalizeaza aproape sapte miliarde de euro.
Turistii si oamenii de afaceri romani au cheltuit anul trecut in statele europene 14,5 milioane de euro, adica cu 62,7% mai mult decit cu un an in urma, se arata intr-un studiu realizat de MasterCard Europe.
Totodata, proiectul de modificare a Codului Fiscal aduce o noua taxa, perceputa la prima inmatriculare, care variaza intre 50 si 4.000 de euro, in functie de capacitatea masinii, gradul de poluare si vechime.
Craiovenii care au riscat si s-au împrumutat în euro si dolari au numai de câstigat. Cuantificat, câstigul este si de 17% din rata si rezulta din diferenta de curs si nu numai.Euro si dolarul si-au mentinut, în ultima perioada, o tendinta de scadere fata de leu.
Craiovenii care au riscat si s-au împrumutat în euro si dolari au numai de câstigat. Cuantificat, câstigul este si de 17% din rata si rezulta din diferenta de curs si nu numai.Euro si dolarul si-au mentinut, în ultima perioada, o tendinta de scadere fata de leu.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? Nu ai sau nu vrei sa dai 8.000 de euro pentru un Logan cu dotari minime? ... Preturile încep de la câteva sute de euro pentru o masina mai veche.
Una dintre prioritati este dezvoltarea oraselor, care are alocate 1,391 miliarde de euro în perioada 2007-2013.
Restantele romanilor la credite au ajuns la 2,865 miliarde de lei (719 milioane de euro) la finalul lui 2008, in crestere de 2,6 ori fata de decembrie 2007.
Ministerul Mediului si Padurilor anunta prin vocea ministrului Borbély ca, pentru anul viitor, romanilor li se pregateste o crestere a taxei de inmatriculare, fiind taxate inclusiv motoarele Euro 5, care pana acum erau scutite.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel. Fiecare doljean din top are o avere de peste 20 de milioane de euro.
google-analytics.com