Cautare

965 de rezultate pentru "referendum" (3.98 secunde)
Timp de cinci ani am fost umilit in fiecare zi si simt nevoia sa subliniez ca acest referendum este parte din Romania asa cum o vad eu. ... Acest referendum face pare din felul in care eu vad Romania viitoare.
Agentia de Monitorizare a Presei - Active Watch, Asociatia Pro Democratia, Centrul de Resurse Juridice si Transparency International Romania spun ca prededintele se foloseste de referendum in campania electorala, promoveaza ideea de parlament unicameral fara sa dea sansa unei alte optiuni.
Acest referendum nu are nicio finalitate. ... Fie ca trece sau nu trece, romanii vor fi chemati din nou la referendum pentru a vota Constitutia in noua sa forma. ... Prin urmare, acum avem parte doar de un referendum electoral menit sa-i mai aduca lui Basescu un plus de imagine.
ea considera ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, ar fi schimbat imediat de romani, daca functia sa ar fi supusa unui referendum. ... referendum pentru a lua un post atribuit PSD conform Constitutiei, cu scopul acapararii totale a puterii in statul roman de catre Traian Basescu si partidul sau.
"Eu cred ca votul de la referendum este cel mai important argument pentru trecerea la Unicameral. ... Cand domnul Basescu a pornit aceasta tema, la referendum, nu a facut-o pentru ca ne impiedica Constitutia si stam in loc. ... Nici nu pot sa nu ma gandesc la concluziile acelui referendum.
Ziarul Azi informeaza ca posibila repetare a scenariului din 2007, cand scaunul de presedinte al lui Traian Basescu s-a jucat la referendum, da frisoane PD-L, care a decis sa-si ia masuri de precautie.
Cum se va ajunge la referendum in 2012 (Autor: ... Eu raman la parerea ca anuntul cel mai important facut de Traian Basescu in timpul recentei conferinte de presa de la Covasna este cel al organizarii unui referendum pentru aprobarea modificarii Constitutiei simultan cu alegerile locale din 2012.
Cum se va ajunge la referendum in 2012 (Autor: ... Eu raman la parerea ca anuntul cel mai important facut de Traian Basescu in timpul recentei conferinte de presa de la Covasna este cel al organizarii unui referendum pentru aprobarea modificarii Constitutiei simultan cu alegerile locale din 2012.
Si aceasta nu se poate intampla decat prin referendum.
Data asta pare sa imparta istoria lui Basescu la Cotroceni in doua etape - inainte si dupa referendum (I.d.R si D.R.). ... auzi, bai, arcus, Piti asta te suspenda fara referendum?
Si, in al treilea rand, desi ca importanta ocupa prima pozitie, ar fi obligatoriu un referendum. ... Un asemenea referendum ar fi trebuit de altfel facut la inceputul lui 1990, imediat dupa daramarea dictaturii.
Basescu ar fi demis la un referendum, populatia este nemultumita profund Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca in acest moment un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu ar avea succes, insa a precizat ca nu ii sfatuieste pe liderii de opozitie sa porneasca suspendarea acum, ci sa astepte o noua configuratie a Parlamentului.
ii coace USL lui Basescu o demitere fara referendum (Autor: ... E vorba de o debarcare din functie fara referendum si avizul C.C., si sunt deja indicii ca opozitia lucreaza intens la aceasta varianta.
USL vrea sa simplifice legea privind demiterea presedintelui prin referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus in Parlament o modificare la legea referendumului care sa permita mai usor demiterea sefului statului.
- Cat poata fi amanata aplicarea unui astfel de referendum?
Demiterea presedintelui sa se faca cu majoritatea celor care merg la referendum Comisia juridica a Senatului a aprobat, Luni, propunerea legislativa care modifica Legea referendumului astfel incat demiterea presedintelui sa se poata realiza prin votul majoritatii voturilor valabil exprimate la referendum.
De ce va fi DEMIS Traian Basescu la referendum? ... "Miza acestui referendum nu este Traian Basescu, ci stabilitatea politica. ... Mesajul acestui referendum pentru urmatorii presedinti este incercati sa cooperati.
Inainte de a pleca a tinut insa sa aiba o ultima intrevedere cu consilierii personali, iar apoi va demara campania electorala pentru referendum. ... O parte a consilierilor lui Basescu au preferat sa isi ia concediu in perioada campaniei pentru referendum, decat sa lucreze cu Crin Antonescu.
Afla cum voteaza Dan Diaconescu si PPDD la referendum. Care este "raul mai mare" Cum vor vota la referendum cei mai nemultumiti dintre romani? ... Deci, la referendum votam pentru suspendarea lui Traian Basescu, odata ce s-a pus problema aceasta".
Referendum, validat de o prezenta de jumatate plus unu din cei inscrisi pe liste Curtea Constitutionala a decis ca legea prin care s-au facut modificari la articolul 10 din Legea referendumului este constitutionala in masura in care asigura participarea a cel putin jumatate plus unu din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.
google-analytics.com