Cautare

134 de rezultate pentru "reclame" (3.18 secunde)
'Aaa, din cauza ta am mancat Salam Săsesc!'", a spus adolescenta, care a precizat ca nu ar mai vrea sa joace in reclame.
wowbiz.ro:Reclama lui Catrinel Menghia la Fiat Abarth a facut furori in timpul pauzei din SuperBowl Finala SuperBowl disputata asta-noapte intre Baltimore Ravens si San Francisco, scor 34-31, a fost un bun prilej pentru pasionatii de reclame de a urmari cele mai tari realizari in domeniu.
Geoana si colegul sau de partid, Mihai Tanasescu, vor sa reclame oficialilor de la Bruxelles presupusele abuzuri petrecute in acest dosar.
Ministrilor li s-a spus ca existenta unui "birou OZN" si a unei "linii fierbinti OZN" abia ca a incurajat oamenii sa reclame tot soiul de experiente care nu aveau "nicio valoare pentru aparare".
Morega nu stie decat sa reclame. L-a reclamat pe Simionescu de la CE Turceni, urmeaza probabil Burlan de la SNLO, Ilinca?", a afirmat Mantog.
iar intre timp, veteranii vin, incet dar sigur, sa reclame prezenta unor OZN-uri la diverse baze cu rachete nucleare, incepand din 1962 si pana, cel mai recent, in 2010, in cadrul unor incidente care au fost prezentate de multe ori doar ca defecte misterioase ale rachetelor nucleare americane.
- inabilitatea de a arunca lucruri - achizitionarea de lucruri nefolositoare sau de care nu are nevoie - pastrarea de gramezi de ziare, reviste si reclame - pastrarea de gunoi sau containere de alimente folosite - spatii de locuit dezordonate - tulburari de functionare in activitatile zilnice - probleme in luarea unor decizii - perfectionism - dificultati in organizarea lucrurilor - formarea unui atasament fata de lucruri si nu fata de oameni - restrictionarea altora sa atinga sau sa imprumute din lucrurile pe care le poseda.
"Daca ar fi sa dam crezare acestor reclame, atunci ar trebui sa acceptam conditia pe care ele o atribuie femeii, cu alte cuvinte, femeile iubesc mai mult detergentii si condimentele decat viata culturala sau munca intelectuala", afir-ma Sarbu.
Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Sergiu Andon, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca ar putea lua in calcul sa-i reclame la Parchetul General pe Emil Boc si Theodor Stolojan pentru "comiterea infractiunii de uneltire impotriva ordinii constitutionale".
Pe de alta parte, in instiintarile emise de Directia Corp Control catre asociatiile de proprietari se aduce la cunostinta acestora faptul ca executarea lucrarilor de constructii constand in spatii de expunere corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame amplasate in fata blocului, se face numai dupa obtinerea autorizatiei de constructie emise de Primaria Municipiului Constanta.
In plus, APD va pastra legatura cu toti cetatenii care se prezinta la vot si care doresc sa semnaleze nereguli in desfasurarea alegerilor locale, in acest sens fiind activata linia telefonica gratuita Telverde cu numarul 0800 070 100, pe care o pune la dispozitia cetatenilor care vor sa reclame incalcari ale legii in sectiile de votare.
Iata ca la un moment dat sunt bune serviciile, alta data nu sunt bune serviciile", a replicat Vasile Blaga, adaugand ca, daca Cozmin Gusa "stie despre cineva ca a incalcat legea sau ca a folosit ilegal banul public sau ca a luat o decizie impotriva legii, are obligatia morala, civica sa mearga la cea mai apropiata sectie de Politie sau la Parchet si sa reclame", existand si reversul medaliei, si anume "daca acuza fara acoperire, sa poata fi acuzat conform Codului Penal".
Bulgarii nu exclud posibilitatea sa reclame Romania la Bruxelles. "Vom inchide porturile Vidin si Oreahovo si vom inainta plangeri impotriva Romaniei la Comisia Europeana!", a amenintat Radev.
Lohan si-a inceput cariera in showbiz la o varsta frageda, fiind model pentru o revista de copii si pentru cateva reclame.
El a precizat ca este vorba de "o hotarare cu profund caracter politic" care se inscrie in "interiorul dezbaterilor constitutionale". Dupa adoptarea acestei hotarari, partidele de opozitie pot sa reclame la Curtea Constitutionala un conflict intre presedintie si parlament.
Prin urmare, ziarele, site-urile si blogurile au fost umplute de reclame cu trandafiri si mesajele "PSD pe un drum nou", "Vino in PSD acum".
Turcia ar incerca sa reclame rolul de putere regionala in Orientul Mijlociu, asumandu-si acele pozitii de care guvernele arabe se feresc, temandu-se ca nu cumva sa alimenteze puterea militantilor Hamas.
Suma aferenta cladirii, terenului expropriat se pune intr-un cont, iar persoana expropriata, poate, daca nu-i convine suma, sa reclame o valoare care considera ca i se cuvine pentru imobilul expropriat, a spus ministrul Transporturilor.
Ponta a facut referire la un paragraf din Statutul PSD care ii permite presedintelui partidului sa reclame disciplinar un membru si sa ceara excluderea fara sa mai fie nevoie de acordul organizatiei din care face parte.
apropierea alegerilor si frica de pierdere a puterii ii face sa se separe in gasti si gascute, sa se reclame chiar intre ei pentru a-si arata puterea de a stapani micile feude pe care si le-au creat;
google-analytics.com