Cautare

134 de rezultate pentru "reclame" (2.93 secunde)
Dintr-un site fara reclame si fara un plan de afaceri, Facebook a devenit in 15 ani o uriasa corporatie, cu 2,23 de miliarde de utilizatori in prezent.
In plus, puteti observa probleme precum redirectionari continue pe fiecare browser web, sute de reclame comerciale si incetiniri. Apropo, Mysearch poate sa va urmareasca navigarile de pe internet si sa colecteze date identificabile non-personale.
"Ca manifestare pro-lectura si eveniment de promovare nationala a culturii in toate formele ei, Nocturna Bibliotecilor vine sa constientizeze, mai profund decat pana acum, rolul tot mai activ pe care institutia bibliotecii trebuie sa-l reclame in societatea actuala", a declarat Dragos-Adrian Neagu, presedintele ANBPR, citat de Mediafax.
Frumoasa actrita este prima femeie din tara noastra, care a aparut pe coperta unei reviste americane, pe IMAGE MOVIES in 1992, apoi in VANITY FAIR, in ENTERTAINMENT TODAY, in VENICE MAGAZINE. Initial a lucart si ca model international si a facut reclame in USA pentru:
O parte a muzeului este dedicata istoriei promovarii igienei in timpul menstruatiei, existand peste 1.000 de reclame din diferite tari, precum si carti si alte materiale printate sau vizuale.
Astfel, Fatu a incasat 27.000 de lei (6000 de euro) de la UNATC, nu mai putin de 65.000 de euro din activitati independente ca spectacole, emisiuni TV, reclame sau contracte regizor, dar si 22.000 de lei (5000 de euro) in calitate de director de marketing la Alvorada Cafe.
La inceputul anilor '90, apar si primele reclame la fabrica de bere Peroni Nastro Azzurro â€" Birra Peroni. In 1963 are loc lansarea marcii premium Nastro Azzurro (din italiana, panglica albastra”) , iar in '65 este importata in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.
https://www.facebook.com/BRomaniaNOW/ Succesul sau in online a atras propuneri de proiecte in televizune, aparitii in reclame TV, contracte de imagine.
Madalina Ghenea este o actrita de succes, dar si un model foarte bine cotat.Frumoasa romanca a fost protagonista unor sedinte foto incendiare pentru case de moda celebre, a jucat in reclame cu superstaruri printre care si Cristiano Ronaldo, si nu in ultimul rand, a defilat pentru designeri renumiti.Olteanca in varsta de 28 de ani are masurile perfecte, 90-60-90 si are 1,79 metri inaltime.
ARTEMIS se ocupa de descoperirea si formarea modelelor, copii si adolescenti si de lansarea lor, pe podiumurile desigerilor consacrati, in paginile revistelor de specialitate precum reclame si spoturi TV.
O selecție de animații fast & furious, videoclipuri psihedelice si reclame socante, culese din arhive rare sau adunate de pe generosul YouTube, vor umple un program de doua ore destinat exclusiv publicului cu varsta de peste 18 ani.
Am asteptat troleibuzul in statie, decupata parca dintr-o carte in care se lasase frig, geamurile erau tixite de reclame pentru spectacole si cursuri de limbi straine, nu ma conduceam dupa nimic, asteptam doar statia la care trebuia sa cobor, fara sa le numar, stiam doar ca urma sa merg mult si casele pe langa care treceam le banuiam pe toate aceleasi, cu porti si cutii postale verzui atarnate pe ele, cu numerele scorojite si ascunse uneori intre frunze.
CSM vrea sa reclame un "conflict intre puteri" "Mi-am pus foarte serios problema in ce masura un aviz al carui caracter este consultativ imi garanteaza indeplinirea acestei atributii constitutionale.
Doi germani solizi asezati mai in spate, imbracati in negru, se aud din cand in cand repetand unul catre altul nume de magazine, firme si reclame care le ies in cale:
Pentru ca, doamnelor si domnilor, daca presedintele tarii, intaiul om care trebuie sa se supuna Justitiei pentru a da nu doar un exemplu, ci mai ales pentru a o face viabila si a o consfinti ca piatra de temelie a statului de drept democrat, promulga un articol de lege din Codul de Procedura Penala fara a avea habar de continutul sau si daca un ministru al Justitiei poate propune in 2010 un Cod de Procedura Penala plasat ca o culpa in spatele unui Parlament aflat sub presiunile presedintelui in cauza si a unui cabinet ce sta in umbra sa, atunci, cetateanul roman care chiar daca nu cunoaste in termeni profesionisti calificati circuitul legislativ al tarii si nu a studiat in termeni aplicabilitatea si functionarea legilor tarii are tot dreptul sa reclame aceasta stare de fapt.
A avut mai multe participari la auditii pentru reclame si clipuri de moda, in timp ce urma cursurile scolii de actorie.
Cei din miscarile DEZVALUIREA OZN, care continua sa reclame dezvaluirea unor secrete ale eventualelor colaborari intre guverne si nepamanteni, au nevoie - incheie Redfern - de un pumn solid in fata pentru a se trezi la realitate si a intelege ca aici nu este vorba doar despre incercarea de a obtine ca guvernul sa ne spuna adevarul.
Desi numeroase femei sunt discriminate la locul de munca sau in cadrul procesului de recrutare, putine ajung sa reclame diversele situatii de discriminare si hartuire cu care se confrunta.
informatie corecta, conform prospectului medicamentului Toate formele de materiale publicitare la OTC-uri (medicamente eliberate fara prescriptie medicala) - materiale educationale, spot-uri, reclame tv, radio, online, panouri expuse in farmacii, cabinete medicale -, care se adreseaza publicului larg, sunt evaluate de Agentia Nationala a Medicamentului (ANM).
Zilnic, televiziunile ne indeasa in ochi - industria publicitatii e falimentara, iar aceste reclame pica mana cereasca - noi si noi si noi pilule care ne vindeca, ne intremeaza, ne scot din morti, de stimuleaza erotic si ne schimba in somn visele cosmar cu vise mangaioase.
google-analytics.com