Realitatea Catavencu nu va mai edita, din 2010, "Business Standard" si "Cotidianul". Pornind de la aceasta stire, Victor Ciutacu anunta pe blog o veste bulversanta: si Realitatea TV ar putea avea o soarta asemanatoare. Ciutacu ii plange de mila lui Vantu. Mai trist este ca e doar inceputul. Epoca Basescu este voia poporului.
"Cel mai al dracu’ paradox din presa romaneasca e pe cale de a ajunge la apogeu. Cei care, din dragoste de Basescu, il injurau pe Vantu pe banii lui, in calitate de angajati ai lui, pe televiziunile lui si in ziarele lui, vor avea posibilitatea s-o faca gratis. In ciuda valului general de ura la adresa lui, nu ma bucur de ce i se intampla lui SOV. Si cu atat mai putin de viitorul sumbru al colegilor din trustul rival.
Fiindca orice media care se inchid (televiziuni, ziare, agentii de presa, radio-uri) inseamna mai multi ziaristi pe strada, mai putina libertate de exprimare (puterea precedentului), mai putine informatii si, pana la urma, un deficit de democratie.
Ceea ce se intampla la Realitatea-Catavecu e doar inceputul. In definitiv, faca-se voia poporului!", conchide resemnat Victor Ciutacu.