Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (7.94 secunde)
Presedinta filialei PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anuntat ca Daniela Campean va fi numita in functia de presedinte a Consiliului Judetean Sibiu.
Daca Raluca Turcan, care cumparase parca vocea madamei Merkel cand se da inteleapta, ramanea la critica adusa PSD care a inceput tradarea electoratului, era un semn ca a inteles ca-i in opozitie si asta va face de aici inainte.
Ce sa-ti mai ofere Raluca Turcan, cea care renuntase deja definitiv la ideea vreunei coagulari. Macar Alina Gorghiu a recunoscut cu voce tare ca abia astepta sa intre in opozitia in care partidul sau (al Bratienilor, de fapt) avea o indelungata experienta si o perspectiva pe masura.
Raluca Turcan (doamna aceea care a fost si presedinte la un moment dat) a exprimat ferm faptul ca PNL este pregatit sa-si asume raspunderea guvernamentala!
Raluca Pruna, noul ministru al justitiei. Sau o fi Monica Macovei? Ori, si mai bine, Laura Kovesi? Sistemul revine in forta!
Astfel, la Hotel „Raluca“ de doua stele, o camera dubla este, prin contract, 350.000 de lei, iar la „liber” - 770.000 de lei, iar la Hotel „Melodia” de trei stele, aproximativ 500.000 de lei/noapte, cu micul dejun inclus.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
Cei care circula mai des cu avionul si au avut probleme evita insa companiile aeriene respective", a spus Raluca Lomboiu, agent de turism la Millenium Tour.
În plus, nu s-a mai facut un târg pe aceasta tema în oras si, în timp ce CAMEX îti constuieste casa, TIM o transforma în camin“, a explicat Raluca Puscasu, PR executiv la ABplus Events.
Pe langa expertiza, Springer&Jacoby aduce si un nou model de business in Romania", a declarat Raluca Simu, Managing Partner Babel Communications.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
De dimineata m-a dezgustat o stire repetata si rasdiscutata la Antena 3 (prezentatorii n-au nici o vina) si atunci mi-am amintit de cea mai simpatica emisiune matinala din tarisoara, cea cu Mihai Dedu, Andreea Liptak, Florin Busuioc, Raluca Arvat, Vadim Vajeu, profesionisti agreabili (helas, ce s-a dilatat ecranul cu Nety Sandu!).
Suntem mandri ca putem oferi tuturor o noua viziune asupra modei si accesoriilor intr-un cadru rafinat si elegant, la preturi accesibile", a declarat Eugenia Raluca Manea, Director de Creatie Eponge Fashion Paris.
Parlamentul va trebui sa dezbata raportul de activitate al televiziunii publice, tinut la sertar de mai bine de 7 luni de catre sefii Comisiilor Parlamentare de Cultura (Raluca Turcan, respectiv Sergiu Nicolaescu), moment cand situatia dezastruoasa a institutiei nu va mai putea fi ascunsa.
Mi-a placut cum trec pe banda inghetatele", a spus Raluca Demetrian, care are cinci ani si jumatate. "Sotia mea s-a ocupat de programarea copiilor la aceasta vizita la Top Gel, dupa ce a citit anuntul in Gazeta de Sud.
Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, in timp ce raspunderea financiara si cea juridica vor fi asigurate de Luminita Stoian si Raluca Puscas.
Romania a fost reprezentata de cele mai puternice cluburi, Steaua Bucuresti (Ana Maria Branza, Anca Maroiu, Simona Alexandru Gherman) si CS Universitatea Craiova (Loredana Dinu, Roxana Lazar, Raluca Sbarcia).
Printre finaliste s-a aflat si Raluca Sbircia, clasata pe locul sase, dupa ce a fost invinsa de castigatoarea concursului. La masculin, Liviu Dragomir a terminat competitia individuala pe locul 9, urmat, pe locul 10, de colegul sau de club, Stefanita Valceanu, care e junior.
Fetele de la CS Universitatea (antrenor emerit Mircea Alecu) au cucerit aurul, din echipa facand parte Diana Donoiu, Raluca Sbarcia, Alice Tudor, Cristina Vasile, iar echipa LPS "Petrache Triscu", alcatuita din Claudia Naboiu, Mihaela Tugui, Alexandra Ionica Carstea, Teodora Creteanu, s-a clasat pe locul trei.
A mai jucat Raluca Purice. "A fost un meci greu, dar castigat gratie jocului de echipa al fetelor, care au demonstrat ca nu sunt cu nimic inferioare adversarelor.
google-analytics.com