AmosNews: Mesajul linistitor al Cameliei Voiculescu catre angajatii debusolati ai Antenelor

"Am devenit imuni la tentativele celor care incearca sa castige la masa verde ceea ce nu reusesc prin abordari corecte. Fiecare astfel de incercare ne intareste", spune Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, intr-un mesaj adresat angajatilor Antenelor. AMOS News reda integral acest mesaj:

"Dragi colegi,
In cei 20 de ani de munca, in care am castigat cu seriozitate si profesionalism increderea publicului din Romania, in care am depasit nenumarate atacuri din partea celor care nu inteleg ca nu toti pot fi numarul 1, am devenit imuni la tentativele celor care incearca sa castige la masa verde ceea ce nu reusesc prin abordari corecte. Fiecare astfel de incercare ne intareste.
Familia este, pentru cei mai multi dintre noi, locul in care ne simtim motivati si impliniti. In acest spirit de familie, a fost creata, acum 20 de ani, Antena 1.
Sunt 20 de ani in care am construit impreuna cea mai importanta televiziune facuta de romani pentru romani.
Ati demonstrat ca sunteti o echipa puternica, iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate zilnic de milioane de oameni.
Am incredere in voi, in forta voastra de a continua sa excelati in ceea ce faceti, asa cum s-a vazut si in ultimele zile. E important sa ne pastram energia si sa ramanem increzatori si uniti.
Echipa care va conduce compania in aceasta perioada este formata din oameni pe care ii cunoasteti si care asigura fluxul operational de zi cu zi. Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, in timp ce raspunderea financiara si cea juridica vor fi asigurate de Luminita Stoian si Raluca Puscas.
In urmatoarea perioada se vor lansa emisiunile de vara, dar si Antena Play, platforma online a tuturor televiziunilor din grup. In acelasi timp, se pregatesc si emisiunile mari din toamna.
Am incredere ca va veti ocupa de toate aceste evenimente cu aceeasi dedicare si seriozitate, asa cum v-ati obisnuit publicul.
Intelegem nemultumirea celor care nu ne pot invinge si observam ca frustrarea ii determina sa apeleze la mijloace anticoncurentiale, dar noi ne-am asumat responsabilitatea de a oferi telespectatorilor nostri programe de calitate si informatii corecte si vom continua sa o facem.
Va multumesc pentru ca impreuna am reusit sa formam o familie si pentru felul in care va faceti meseria.
Cu sinceritate,
Camelia Voiculescu"

Camelia Voiculescu se refera, evident, la episodul retinerii de catre Parchet a directorului general al ANTENA GRUP, Sorin Alexandrescu, sub acuzatia de santaj.