Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (7.47 secunde)
Raluca Zaharia (Liviu Antal) - 6% 8. Antoaneta Nastase (Ciprian Tatarusanu) - 3% 9. Ana Gheorghe (Paul Parvulescu) - 2% 10.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu.
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
Sanie - Valentin Crețu (simplu masculin, stafeta), Nicolae Radu Sovaiala si Alexandru Teodorescu (dublu sanie masculin, stafeta), Raluca Stramaturaru (simplu feminin, stafeta).
La dublu, Monica Niculescu a urcat de pe 43 pe 40, cu 2.000 de puncte, Ioana-Raluca Olaru se mentine pe 62, cu 1.356 de puncte, iar Irina-Camelia Begu ramane pe 66, cu 1.274 puncte.
Irina-Camelia Begu a coborat de pe pozitia 49 pe 54, cu 1395 de puncte, iar Raluca-Ioana Olaru a coborat de pe 61 pe 63, cu 1238 de puncte.
Astfel, cu Bouchard in echipa, canadiencele vor avea prima sansa in fata tricolorelor Irina Begu (36 WTA), Alexandra Dulgheru (68 WTA), Andreea Mitu (107 WTA) si Raluca Olaru (840 WTA).
Însusi coloristica fetelor acestui model de telefon, argintie si roz, ne duce cu gândul la mediul rece al afacerilor, respectiv la viata roz, privata", a adaugat Maria-Raluca Pascu, directorul de marketing si PR al WND Telecom Distribution.  ANC vrea scaderea tarifelor la telefonia mobila Autoritatea Nationala de Comunicatii (ANC) a propus joi, 20 noiembrie, impunerea de obligatii de orientare de costuri în sarcina tuturor celor cinci operatori de telefonie mobila, respectiv reducerea tarifelor de interconectare, ceea ce ar duce la o scadere a facturilor în urmatorii trei ani.Potrivit presedintelui ANC, Liviu Nistoran, tarifele de interconectare ale operatorilor de telefonie mobila Orange si Vodafone vor scadea de la 1 ianuarie 2009 de la 6,4 eurocenti la 5,03 eurocenti.
021.227.28.61 // 0730 43 43 24 // 0754 54 66 66 Web: www.djsuperstore.ro / [email protected] / [email protected] Mail: raluca@djsuperstore.ro
Samsung este in continuare lider pe piata smartphone-urilor /by Raluca Vaceff In ultimul trimetru Samsung a dominat in continuare piata smartphone-urilor cu un total de 80 de milioane de unitati vandute.
Raluca Badoiu)Tehnologia Wi-Fi, care nu are o vechime mai mare de 20 de ani, este deja depasita. Viitorul apartine inovatiei Li-Fi, de 100 de ori mai rapida, care va transmite semnalul de internet prin intermediul unor fascicole de lumina, relateaza site-ul sciencealert.com.
120 posts - Raluca Vaceff: 88 posts - Razvan: 65 posts - Valentin: 54 posts - ArenaIT: 51 posts - Bianca T.:
Asta in conditiile in care comertul electronic va redefini segmentul de retail in anii urmatori, a declarat directorul executiv al Perceptum, Raluca Ghilea.
Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea sau Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.
Raluca Ghervan si Alexandru Zob Scenografia: Vladimir Turturica Regia: Marius Gilea Cati dintre noi se simt bine in pielea lor, in viata lor, in familiile lor?
Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea, Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.
Dan Puric, Radu Beligan, Adrian Nastase, Emil Hurezeanu, Raluca Moianu, Dan Negru, Andreea Marin, Stefan Banica Jr., Laura Cosoi, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Geanina Corondan si multi altii, dar si de peste hotare:
Roxana Iliescu, Simona Balanescu, Alina Laufer, Raluca Moianu sunt doar cateva dintre personalitatile care sustin mesajul Dianei Matei: sa-si incurajeze copiii sa experimenteze nu doar bucuria primirii de daruri, ci si cea de a oferi un zambet unui alt prunc, printr-o jucarie de care el se poate dispensa usor.
Daniela Crudu, sora ei, Ana Maria, Simona Trasca, Denisa Bita, Rellys Tonu, Raluca Podea, Madalina Pamfile sau Diana Guresoaie. Toate aceste doamne au fost audiate intr-un dosar beton numit rapid Dosarul Prostitutiei de lux.
google-analytics.com