Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (8.14 secunde)
Autobuzul efectua o cursa pe ruta Ploiesti â€" Buda. Din primele date, nicio persoana nu a fost ranita, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.
Ce facem pana la sosirea Ambulantei ne explica medicul Raluca Popescu, formator de prim-ajutor in cadrul Societatii de Cruce Rosie Romana.
Ministrul Muncii Raluca Turcan a declarat ca alocatiile si pensiile vor fi indexate de la 1 ianuarie 2022, la fel ca si salariul minim.
Florin Citu a declarat, marti, ca au loc controale la 17 ministere, nu doar la Ministerul Muncii, si a respins astfel acuzatiile Ralucai Turcan, care a sustinut ca e vorba de verificari la comanda.
Declaratia vine dupa ce fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a avertizat ca din 26 noiembrie nu vor mai fi fonduri pentru pensii si alocatii.
Nu ştiu cum se face, dar îmi aduc acum aminte aşa, aievea, cum Raluca Arvat, fătuca aia de la PRO TV care prezintă
Daca la fete se intrevede un viitor mai luminos, Raluca Olaru, Sorana Carstea si chiar Monica Niculescu demonstrand ca pot obtine rezultate importante, marea problema este in tabara baietilor.
Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea, Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.
Baiatul le-a spus rudelor si vecinilor ca simte lipsa mamei si ca nu mai poate trai fara ea, chiar daca tatal, Marin Mihalache, angajat la Pitesti, la Serviciul Domeniului Public, avea grija de copii, respectiv de baiat si de sora acestuia", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agent Raluca Trandafir.
Raluca Ropotan si sotul ei, Adrian Ropotan, au disparut din lumina reflectoarelor de mai bine de 10 ani, iar de atunci viata lor s-a schimbat foarte mult.
Minora se numeste MATEI RALUCA ANA MARIA, are 12 ani si urmatoarele semnalmente: - Inaltime 1,65 m, greutate 50 kg, ten creol;
O cantareata de la noi a trecut prin momente cumplite cu copiii ei! Li s-a pus un diagnostic gresit si totul ar fi putut sa se termine tragic.
Razvan Ciobanu a fost unul dintre juratii concursului Bravo, ai stil!, alaturi de Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu in sezonul 1,2 si 3.
Iar atat de bine ii vine rolul de tatic, incat se gandeste deja la al doilea copil. Intre timp, el si Raluca isi impart responsabilitatile.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com