Cautare

294 de rezultate pentru "raluca udristoiu" (2.96 secunde)
George Paun - Consilier al Ministrului Muncii, pentru Dizabilitate, Doamna Raluca Anton - Psiholog-psihoterapeut, Asistent de formare in cadrul proiectului "Si ei trebuie sa aiba o sansa!", APCCR
Ziana Motora si Raluca Zaganescu, cele doua tinere paramedic voluntar la SMURD Cluj care au ajuns primele la victimele accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiate in calitate de martor, miercuri, de procurorii Parchetului Curtii de Apel Cluj.
Raluca Sanda Visan, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice de la Centrul de diagnostic si tratament "Victor Babes", precizeaza ca IMC este un indicator oficial de calculare a greutatii corporale ideale pentru o inaltime data.
La stand ii gasiti pe Raluca Dumitrescu si Raducu Gheorghiu, care va pot da detalii despre produsele lor inedite din ciocolata.
Nitu n-a plecat, iar daca nu o va face in urmatoarele ore ministrul justitiei, Raluca Pruna, trebuie sa-l revoce. Este inadmisibil sa ramana in functie cat timp subalternii sai deruleaza o ancheta care il vizeaza.
Si anume ca acesta nu va demisiona in pofida iesirilor politicianiste ale Monicai Macovei, care a instigat-o pe fosta sa asistenta, ministresa Raluca Pruna, sa-l revoce pe Nitu pe motiv ca ar fi incalcat legea.
La interpelarea facuta de mine nu au fost prezenti decat doi parlamentari, Raluca Surdu si Daniel Florea. Daca era votat acest proiect era dat spre aprobare acest proiect primea finantarea prin legea Bugetului de Stat.
- Deusan Raluca: Cu ranga. - Dana Purghy Purgaru: S-au batut singuri. Tema bebelusilor care primesc hrana nepotrivita cu varsta nu este noua.
Premiul de Excelenta i-a fost decernat istoricului Neagu Djuvara, premiul Lux Mundi i-a revenit artistului vizual Dan Perjovschi, iar premiul In memoriam Iosif Sava i-a fost acordat acordat pianistei Raluca Stirbat.
Octavian STIREANU) Raluca Pruna, ratacita prin Romania intr-un post de ministru al Justitiei, inca mai este in functie dupa una dintre cele mai grave abateri pe care le poate comite un demnitar al statului.
Timp de 1 an de zile, Raluca Pruna nu a reusit decat sa faca niste vizite in inchisori si sa organizeze conferinte de presa in care sa anunte ca situatia e grava.
Damian Raluca Oana) Descriere Reprezinta evacuarea de sange pe cale anala. Sangele poate proveni de la orice nivel al tubului digestiv, de la nivelul cavitatii bucale pana la anus.
Raluca Oana Damian) Vederea neclara sau incetosata reprezinta pierderea vederii clare. Poate aparea brusc sau treptat si poate afecta unul sau ambii ochi.
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Preda) In ultimii ani florile exotice precum orhideea au castigat tot mai mult teren in preferintele romanilor. Accesibile ca pret si nu foarte pretentioase, se regasesc in tot mai multe case si birouri, fiind foarte decorative.
Raluca Cristea) Din septembrie si pana in noiembrie, ne bucuram de toamna, iar cei mai putin norocosi se bucura si de o raceala.
La campanie s-au alaturat Manuela Harabor, Magda Catone, Lamia Beligan, Monica Davidescu, Raluca Moianu, Geanina Corondan, Claudia Pavel, Cristina Balan, Vlad Mirita si Andreea Stroe, care au vorbit pe 7 decembrie, la Palatul Mogosoaia, despre nevoile celor ce duc o lupta existentiala cu boala si au contribuit la o strangere de fonduri in acelasi scop.
Biserica, scoala, spitalul - institutii care se completeaza, nu se opun (Autoare: Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
alaturi de Lavinia Parva, Virgil Iantu, Dana Argesan, Patrizia Paglieri, Emilia Popescu si Raluca Moianu. Din ce in ce mai multi copii si adolescenti se confrunta cu tulburari de alimentatie.
google-analytics.com