Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (2.75 secunde)
Potrivit www.finzoom.ro, lista ofertei de credite si leasing pentru autoturisme include societati financiare precum Alpha Bank, Firenze Bank, Banca Comerciala Carpatica, Procredit Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC, BT Leasing, Finansbank, HVB Leasing, HBV Tiriac Bank, Piraeus Bank, Porsche Leasing, Porsche Bank, Raiffeisen Bank, RBO Romexterra Bank, Romexterra Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit, Volksbank.
OTP Bank nu mai accepta veniturile din strainatate, dividende, activitati agricole sau comisioane. ... Banca Romaneasca, Millennium Bank, Garanti Bank, Bancpost, MKB Romexterra Bank, Raiffeisen Bank, Volksbank, Piraeus Bank, Credit Europe Bank. Bancile care nu mai acorda credite in USD sunt Alpha Bank si Banca Romaneasca.
parte principala constanta pe toata perioada creditului Este vorba de ING Bank, First Bank, Credite Europe Bank, OTP Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BCR, Patria Bank, Unicredit Bank, BRD Groupe Societe Generale.
Alpha Bank România, de exemplu, a initiat o campanie prin care posesorii cardurilor de credit sau de debit AlphaCard VISA pot câstiga premii constând în produse multimedia (un laptop, iPod-uri Nano si iPod-uri Shuffle).
evolutia incerta a cifrei de afaceri a companiilor, echilibrul economico-financiar precar si absenta planurilor de afaceri fundamentate.  Accent pe clientii vechi Raiffeisen Bank prefera firmele stabile financiar si nu acorda prea mare importanta la creditare IMM-urilor care nu sunt deja clienti ai bancii.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl.
Grupul Raiffeisen a inaugurat ieri cel de-al II-lea Centru pentru Credite Ipotecare si Imobiliare din Romania la Constanta.
Raiffeisen Bank a inaugurat ieri, la Craiova, primul centru de credite imobiliare si ipotecare „Raiffeisen Bank - Casa Ta“ deschis în Banie. ... Alte produse oferite de Raiffeisen sunt „Flexicredit Integral“ (de refinantare) si „Flexicredit Plus“.
Iar în valuta, în cazul în care va scadea leul, ramân cu euro si pot avea euro pentru diverse rate sau plati în valuta", a spus un bancher din cadrul Raiffeisen Bank. ... Libra Bank 1 an 14,75% 2. ... Credit Europe Bank 3 luni 14% 4.
Iar în valuta, în cazul în care va scadea leul, ramân cu euro si pot avea euro pentru diverse rate sau plati în valuta", a spus un bancher din cadrul Raiffeisen Bank. ... Libra Bank 1 an 14,75% 2. ... Credit Europe Bank 3 luni 14% 4.
Pe 25 decembrie si 1 ianuarie 2010, unitatile Alpha Bank vor fi inchise, iar pe 26 si 27 decembrie, precum si pe 2 si 3 ianuarie 2010, banca tine deschise doar unitatile Alpha Point, in functie de programul centrelor comerciale.
O persoana care a contractat un credit în euro atunci când euro era cotat la 3,9 lei, câstiga acum17% din rata“, au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
O persoana care a contractat un credit în euro atunci când euro era cotat la 3,9 lei, câstiga acum17% din rata“, au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
Serviciul MyBanking, prin Orange, ofera abonatilor acces la conturile Raiffeisen Bank direct de pe telefon. ... La randul ei compania Vodafone le permite clientilor serviciului Mobile Banking sa plateasca facturi, sa-si incarce cartela preplatita si sa afle situatia conturilor bancare de la Raiffeisen Bank sau la BRD.
In cursul diminetii de ieri clientii din Romania ai Piraeus Bank au fost tintele unui atac informatic de tip phishing.
Banca Româneasca, ABN Amro Bank, Volksbank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, BRD SocGen, Banca Comerciala Româna, CEC Bank, Bancpost, OTP Bank, Libra Bank si Banca Comerciala Carpatica.
Studiu Raiffeisen: Economia Romaniei va creste cu 1,5%, in 2011 Economia Romaniei se va redresa treptat in acest an si va inregistra o crestere de 1,5% a Produsului Intern Brut (PIB), in principal datorita revenirii cererii externe, care va sustine exporturile, estimeaza analistii Raiffeisen, citati de Mediafax.
Raiffeisen are o dobanda corecta pentru acest moment. ... Cei care au creat deja depozite cu o dobanda fixa trebuie sa stie ca nu vor fi modificari ale contractelor", sustine un bancher din cadrul Raiffeisen Bank. ... Raiffeisen Bank (9,25% pe an) - dobanda este de 115,6 lei 2.
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Casa de Economii si Consemnatiuni si-a schimbat denumirea in CEC Bank, a adoptat o noua imagine si a lansat un serviciu de internet banking, un card, trei produse pentru accesarea fondurilor europene si vrea sa ofere in curand si un credit ipotecar pentru locuinte, a spus marti presedintele bancii.Noua sigla a bancii infiintate in 1864 este o frunza de stejar, care renaste an de an, iar scutul din sigla CEC Bank semnifica siguranta si protectie.
google-analytics.com