Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (5.50 secunde)
Nu se cunosc nici bancile care fac parte din program", a spus un bancher din cadrul Raiffeisen Bank. "Poate sa dureze ceva mai mult pana analizeaza juristii toate aspectele, toate detaliile", sustin si surse din CEC Bank.
Raiffeisen Asset Management a obtinut autorizatia de administrator de fonduri de pensii facultative si de asemenea pentru prospectul schemei de pensii facultative Raiffeisen Acumulare. "Grupul Raiffeisen continua sa ofere clientilor sai produse si servicii financiare noi, pe masura ce cadrul legislativ se dezvolta.
Raiffeisen Bank ofera gratuit serviciul de Internet Banking pentru IMM (fara taxa de activare si fara abonament lunar). Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori din categoria IMM-urilor.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Cele doua banci din lista de ofertanti pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) cu prezenta solida pe piata romaneasca, Société Générale si Raiffeisen Bank, au primit accesul in camera de date a bancii pentru a incepe evaluarea, alaturi de OTP Bank si banca Monte dei Paschi di Siena.
Primele trei mari banci din sistem, Banca Comerciala Romana (BCR), BRD - Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank, controlau la sfarsitul lui 2006 peste 50% din totalul activelor nete, se precizeaza in comunicatul BNR.
Printre cei care s-au inscris in cursa se numara Deutsche Bank, austriecii de la Erste Bank, portughezii de la Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, KBC si BNP Paribas.
Incepand de ieri, compania Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din Mihaela Mateescu, director general si Robert Pintelie, director general adjunct. Mihaela Mateescu, noul director general al Raiffeisen Leasing a indeplinit in ultimii trei ani functia de sef al diviziei de vanzari a aceleiasi companii.
PIB-ul Romaniei urmeaza sa inregistreze, in trimestrul trei, o scadere similara cu cea din perioada aprilie-iunie, iar contractarea economica ar putea inceta in ultimele trei luni din 2009, anticipeaza Raiffeisen, care a modificat prognoza de contractie anuala a PIB de la -6% la -8,5%.
Familia bancilor care acorda credite imobiliare in franci elvetieni include OTP Bank, BRD si, mai recent, Raiffeisen Bank si Bancpost.
Raiffeisen Bank a lansat din aceasta luna creditul pentru IMM-uri fara garantii materiale. ... "Raiffeisen Bank ramane consecventa strategiei sale de a imbunatati continuu oferta de creditare atat pentru IMM-uri, cat si pentru persoane fizice.
Cel putin asa reiese dintre declaratiile de intentie ale unora din cele mai puternice banci de la noi, precum BCR, BRD sau Raiffeisen Bank. ... Pe de alta parte, Raiffeisen Bank vrea sa deschida un numar dublu de unitati, adica peste 100, fata de 51 inaugurate in 2006.
Conducerea Raiffeisen Bank Craiova s-a întâlnit joi cu reprezentantii a aproximativ 20 de microfirme din localitate pentru a le prezenta portofoliul de produse si servicii ale bancii destinate Întreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM).
Deocamdata, nu trebuie sa-si faca griji“, au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
Deocamdata, nu trebuie sa-si faca griji“, au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
Raiffeisen Bank a scazut costurile pentru creditele noi, acordate persoanelor fizice. ... Raiffeisen Bank isi propune sprijinirea pietei romanesti si normalizarea procesului de creditare pentru persoanele fizice.
Raiffeisen Bank a scazut costurile pentru creditele noi, acordate persoanelor fizice. ... Raiffeisen Bank isi propune sprijinirea pietei romanesti si normalizarea procesului de creditare pentru persoanele fizice.
Atletul kenyan Patrick Kimeli a castigat duminica a 8-a editie a Maratonului Raiffeisen Bank Bucharest, disputata pe distanta clasica de 42,195 km, cu timpul de 2h13min15sec, stabilind un nou record al competitiei.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei.
A doua mare banca ca marime din Austria, Erste Bank este foarte interesata de privatizarea CEC, iar presedintele acesteia, Andreas Treichl, sustine ca participarea bancii austriece la licitatie va urca pretul pe care-l va obtine Guvernul roman, chiar daca Erste Bank va pierde competitia.
google-analytics.com