Transferuri intra- si interbancare, consultare sold si miniextras cont, plata facturilor la telefoane sau chiar localizarea celui mai apropiat bancomat sau sucursala bancara. Acestea sunt, in general, operatiunile care pot fi efecuate prin mobile banking. Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.

Serviciul MyBanking, prin Orange, ofera abonatilor acces la conturile Raiffeisen Bank direct de pe telefon. Utilizatorii pot efectua transferuri intra- si interbancare, pot plati facturi sau pot consulta soldul conturilor bancare. Abonamentul lunar este de 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care se mai adauga costul de 0,12 euro pentru fiecare mesaj primit cu informatii privind contul bancar si 0,23 euro pentru cel de confirmare a transferurilor bancare.

La randul ei compania Vodafone le permite clientilor serviciului Mobile Banking sa plateasca facturi, sa-si incarce cartela preplatita si sa afle situatia conturilor bancare de la Raiffeisen Bank sau la BRD. Pentru a putea utiliza serviciul clientii au nevoie de o cartela SIM pe care se gaseste aplicatia, un telefon compatibil, un cont la Raiffeisen si un contract incheiat cu banca. Abonamentul lunar este de 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, iar mesajul primit la interogarile de sold costa 0,15 dolari, iar solicitarea transferului bancar - 0,30 de dolari.

Zapp a incheiat parteneriate cu bancile Bancpost, BCR si Raiffeisen Bank pentru a putea oferi acces la informatii bancare publice si private pe telefonul mobil. Zapp Mobile Banking permite vizualizarea soldului bancar, efectuarea de tranzactii, blocarea tranzactiilor de pe card in cazul in care acesta este pierdut sau furat si localizarea celei mai apropiate sucursale bancare sau ATM. Informatiile publice presupun doar costurile pentru transferul de date in portalul Zapp Mobile. Pentru alte informatii este necesar un abonament lunar.