Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (3.18 secunde)
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu va avea acces la posturile publice si private de radio televiziune pe parcursul campaniei pentru referendum.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Controversatul om de afaceri Silviu Prigoana va lansa doua noi posturi de radio si unul de televiziune in urmatoarea luna.
Dotarile acestei variante de Corsa "D" includ ABS, airbag sofer-pasager, servodirectie electrohidraulica, preinstalare radio, display triple info, sistem de ventilatie, pachet fumatori, volan cu trei spite, bandouri laterale negre, grila fata cromata si jante de otel 14‘‘ cu pneuri 185/70 R14.
Taxa de licenta pentru acordarea dreptului de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente 3600-3657 MHz si 3700-3757 MHz este egala cu echivalentul in lei a 7.500.000 euro.
Din august 2010, Turcescu nu mai lucreaza la Realitatea Media si a pierdut si conducerea postului de radio Realitatea FM. ... Robert Turcescu (35 de ani) si-a probat profesionalismul in decursul celor 17 ani de activitate, pe rand, in presa scrisa, radio, televiziune si, de curand, in zona online.
"Mi-am impartit mereu viata intre radio si televiziune. ... Raluca Moianu si-a inceput cariera in 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape 10 ani.
CEZ a inclus taxa radio-TV pe factura de energie electrica. ... Furnizorul de energie electrica in Oltenia emite o singura factura pentru consumul de curent si taxa radio-TV, profitand de pozitia de monopol pe care o detine in zona. Taxa radio-TV este statuata prin doua hotarari de guvern (HG nr.
Antena 3 - 22 sanctiuni - 17 amenzi in cuantum de 212.000 lei - 4 somatii - o decizie prin care s-a dispus acordarea dreptului la replica Realitatea TV - 22 sanctiuni - 13 amenzi in cuantum de 149.000 lei - 9 somatii OTV - 15 sanctiuni - 13 amenzi in cuantum de 440.000 lei - 1 somatii - o decizie privind obligarea radiodifuzorului de a difuza timp de 10 minute numai textul deciziei de sanctionare Antena 1 - 15 sanctiuni - 9 amenzi in cuantum de 202.000 lei - 6 somatii - Societatea Romana - 10 sanctiuni - 2 amenzi in cuantum de 20.000 lei de Televiziune - 8 somatii Kanal D - 9 sanctiuni - 8 amenzi in cuantum de 250.000 lei - 1 somatie B1 TV - 6 sanctiuni - 2 amenzi in cuantum de 10.000 lei - 4 somatii Prima TV - 5 sanctiuni - 4 amenzi in cuantum de 125.000 lei - 1 somatie 10 TV - 5 sanctiuni - 3 amenzi in cuantum de 25.000 lei - 2 somatii Pro TV - 4 sanctiuni - 2 amenzi in cuantum de 110.000 lei - 2 somatii Antena 2 - 2 sanctiuni - o amenda in cuantum de 5.000 lei - o somatie Posturi de radio centrale amendate de CNA in 2011 sunt:
PrePay Music ofera 150 de SMS-uri nationale gratuite si 2 MB de trafic la fiecare reincarcare cu minimum 7 euro in termen de 30 de zile, reduceri de 50% in Orange World pe wap, precum si acces la Music TV si Music Radio.
Descoperitorul undelor radio sarbatorit de Google Google sarbatoreste azi 155 de ani de la nasterea lui Heinrich Hertz, primul om care a reusit sa transmita si sa receptioneze unde radio, printr-un doodle animat, ilustrat printr-o serie de unde colorate.
Deputatii din Parlamentul European au votat pentru actualizarea legislatiei UE privind echipamentele radio, una dintre prevederile cu care majoritatea dintre acestia au fost de acord fiind cea care ii va obliga pe producatorii de telefoane mobile sa realizeze incarcatoare universale.
Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii care revine in grila Radio 3Net Florian Pittis (www.radio3net.ro) incepand cu 5 octombrie. ... Billig are experienta de radio (Tinerama, Radio 21, Activ FM), lucrand mai multi ani ca realizator de emisiuni.
Manfred, una dintre lucrarile simfonice cel mai intens romantice si mai plina de pasiune ale tuturor timpurilor, se regaseste acum pe noul CD al Editurii Casa Radio ce va fi lansat vineri, 26 iunie 2015, ora 17,30, la libraria Humanitas Kretzulescu.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul pe care legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE il va sustine la Sala Radio, din Bucuresti. ... Alaturi de ABERCROMBIE, pe scena Salii Radio vor mai urca Marc Copland (pian), Drew Gress (bass) si Joey Baron (baterie).
De ce ai acceptat sa faci si radio? ... ia uite s-a bagat si-n radio, nu-i era de ajuns teatrul. ... - La radio, te-ai gandit vreodata? - Nu m-am gandit in viata mea ca o sa fac radio. ... De fapt nu tacere, pentru ca suntem la radio (rade).
- De ce radio? ... Cred ca radioul este o cale potrivita pentru a asculta, a afla si descoperi, in plus, ideea de a face radio este una foarte veche, inca de pe vremea debutului meu in presa.
Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii invita pe bucuresteni la film cu doar cateva ore inainte de Festivitatea Decernarii Premiilor Oscar, duminica, 28 februarie, de la ora 21:00.
Faimosul saxofonist american Kenny Garrett revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert la Sala Radio, in data de 21 aprilie, de la ora 20.00 Cel mai recent album al artistului, care se va auzi si la concertul de la Bucuresti, poarta numele de Pushing de World Away si pe langa nenumarate recenzii pozitive, are la activ si o nominalizare la Premiile Grammy, pentru cel mai bun album de jazz instrumental.
google-analytics.com