Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii invita pe bucuresteni la film cu doar cateva ore inainte de Festivitatea Decernarii Premiilor Oscar, duminica, 28 februarie, de la ora 21:00. Sunt puse la bataie 30 de locuri pentru vizionarea filmului The Revenant, favorit la Oscar, cu Leonardo DiCaprio in rol principal.
Tot ceea ce trebuie sa faca cei care vor sa vada marele favorit la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar este sa asculte emisiunile Espresso, Dimineata Crossover si GPS Cultural, difuzate in fiecare zi, de luni pana vineri, la Radio Romania Cultural, sa raspunda corect la una dintre intrebarile de fidelitate in perioada 22 - 26 februarie si vor obtine o invitatie cu doua locuri la filmul The Revenant.
Filmul The Revenant, cu 12 nominalizari, inclusiv la categoriile cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor in rol principal si cel mai bun actor in rol secundar, este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Actiunea se petrece in America de Nord, in 1823, iar in centrul ei se afla Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expeditii lasa in urma trei oameni pentru a-i tine companie in ultimele clipe de viata si pentru a-i sapa mormantul, dar, de frica sa nu fie prinsi de indieni, cei trei ii iau lui Glass armele si echipamentul si fug.
Insa eroul ingrozitoarei confruntari cu ursul grizzly nu moare: se taraste, desi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin salbaticie, animat de sumbre planuri de razbunare impotriva celor care l-au parasit.
Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii asteapta pe cinefili pe 28 februarie, la ora 21:00 cu un film de Oscar. Si promit rasfat cu popcorn nelimitat din partea casei si un ceai.
Programul Radio Romania Cultural poate fi gasit pe www.radioromaniacultural.ro.