Cautare

53 de rezultate pentru "radare" (2.57 secunde)
Aeroportul Henri Coanda se doteaza cu un sistem de protectie sporita, compus dintr-un gard dotat cu mai multe camere de supraveghere, radare, senzori spirala si GPS, ce vor securiza zona pe o distanta de aproximativ 25 de kilometri.
In functie de aceste dotari, care vizeaza si inarmarea completa a celor doua nave de razboi si echiparea lor cu toate sistemele de ducere a unui razboi modern (radare performante, echipamente pentru razboiul electronic, aparatura avansata pentru navigatie, etc.
De asemenea, sistemul TraficOK va prelua si informatiile furnizate de Politia Rutiera, Centrul Infotrafic, soferi, mass-media, camere de supraveghere si radare de pe arterele de circulatie.
Obiectul, observat de mai multe radare, dar si cu ochiul liber, dadea un ecou clar si solid, ca al unui obiect metalic de 2 kilometri lungime.
Exista foarte multe dovezi, cazuri autentificate de radare, ca si cu mai multi martori. OZN-urile au aterizat in multe locuri din lume, inclusiv in Rusia.
Intre acestea pot fi citate celebrele aparitii din Rendlesham Forest, in decembrie 1980, confirmandu-se faptul ca un OZN a fost intr-adevar urmarit cu acea ocazie de ambele radare britanice si americane din zona.
Incidentele au fost sustinute de inregistrari ale prezentei unor obiecte fizice cu radarul de bord si cu radare de la sol, care, de multe ori, corespundeau exact cu reperarea vizuala.
Observatoarele Green Bank si Parkes sunt suficient de sensibile pentru a sesiza semnale radio, avand puterea unor radare obisnuite de pe avioanele noastre, semnale care ar veni de pe planetele din jurul celor mai apropiate 1000 de stele.
Avionul a disparut de pe radare in anul 1946 si a reaparut in anul 1993. Unul din expertii care a investigat acest caz a oferit cateva explicatii interesante despre cea mai misterioasa disparitie din istoria aviatiei.
Conduca;torul auto profita ca pe autostrada nu sunt radare si calca aceleratia pana cand acul kilometrajului se duce... cu Dumnezeu inainte, la 220 de kilometri pe ora.
Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei. "Am organizat o actiune pe toata raza Capitalei cu toate radarele pe care le avem.
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Ziarul Financiar : HARTA INTERACTIVA. Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com