Cautare

356 de rezultate pentru "proteste" (2.62 secunde)
De fiecare data aceste proteste au fost ignorate de autoritati. Nici pana in prezent nu s-a dat o explicatie plauzibila privitoare la imixtiunea directa a statului intr-o afacere privata.
Istoricul acestor proteste ne demonstreaza ca majoritatea grevelor au avut la baza revendicari de natura financiara sau punerea in pericol a posturilor prin restructurare si disponibilizari colective.
Consortiul RCS&RDS - Antena 1 a achizitionat, in primavara, drepturile de televizare pentru Liga 1, insa au declansat nemultumiri si proteste atat in randul suporterilor, cat si in cel al autoritatilor, deoarece majoritatea meciurilor sunt transmise prin canalele GSPTV, care nu pot fi receptate, acum, decat prin serviciile RCS&RDS.
Producatorii de palinca din nord-vestul tarii vor organiza, azi, proteste in fata prefecturilor judetelor Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare.
Ieri, leul a recuperat o parte din pierderi, BNR afisând un curs de referinta de 3,9277 lei/euro, în ton cu monedele din regiune.Vosganian a adaugat ca puterea leului este afectata si de climatul de ambiguitate actual din tara, generat de efectele majorarilor salariale nesustenabile.România se confrunta în aceste zile cu proteste ale sindicatelor, care cer majorari salariale cuprinse între 25 si 60%, în functie de sectoarele pe care le reprezinta, dupa ce parlamentarii au aprobat saptamâna trecuta, în unanimitate, majorarea salariilor din învatamânt cu 50%, pe fondul febrei electorale.Executivul a declarat ca, dat fiind ca legislativul a omis sa mentioneze si sursele de venit pentru astfel de cheltuieli, va contesta legea la Curtea Constitutionala a României.
Nu toate judetele au participat insa la aceste proteste, in Satu Mare sau Valcea sindicalistii au renuntat la greva. "Dorim alinierea salariilor tuturor functionarilor publici.
Dupa valul de demisii din structurile de varf ale conducerii Alro si grupului olandez Vimetco, actionarul majoritar, dupa cele doua proteste de amploare ale aluministilor la care au participat mii de locuitori ai Slatinei si dupa ce sute de muncitori au fost constransi de imprejurari sa accepte salariile compensatorii si sa plece acasa, sindicatul Alroproduct a dat Alro in judecata.
"Dupa mai multe amenintari si proteste, patronii turci ne-au platit salariile pentru luna inauarie", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Liviu Chirita, liderul sindical al IMUM.
Decizia a nemultumit angajatii companiei, iar cateva sute de salariati au protestat in luna iunie, amenintand cu marsuri si proteste in fata Prefecturii Valcea.
Cu toate ca, la ora actuala, angajatii au renuntat la proteste, nu este exclus ca peste o saptamana acestea sa reinceapa.
In faţa avalansei de proteste, Bruxelles-ul care ar fi urmat sa anunte plafonul emisiilor (reprezentand media acestora) la inceputul lunii august, a amanat publicarea cifrelor pentru toamna.
Dupa mai multe proteste si amenintari, am reusit sa primim salariile pentru lunile februarie si martie, insa, din aprilie si pana in prezent, continuam sa muncim fara salarii.
Asociatia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale vrea sa scoata dezvoltatorii imobiliari in strada pentru a protesta impotriva masurii guvernantilor privind aplicarea TVA asupra tranzactiilor imobiliare realizate de persoane fizice.
La acest capitol, Polo si Fiesta isi disputa suprematia fara prea multe proteste din partea lui C3. Muta insa actiunea in oras si micutul francez se dovedeste foarte agil si confortabil, bifand exact cele doua casute pe care le astepti de la o masina destinata mediului urban.
Aproximativ 50.000 de persoane au participat la aceste proteste si numerosi participanti au avertizat asupra riscului unor greve de amploare si violente stradale, in cazul in care masurile de austeritate nu sunt revizuite.
Viziunea ministrului este adaptata la timpurile pe care le traim acum, asa ca strategia este sa prezinte tara noastra ca pe un loc in care vizitatorii pot vedea mitinguri, greve si proteste pe viu.
Consecintele acestor masuri a putea genera proteste masive, cu atat mai mult cu cat ele vor fi combinate cu cresteri de taxe pentru milioane de familii din Marea Britanie.
Romania este pe cale sa fie cuprinsa de proteste in masa comparabile cu "situatia revolutionara" din decembrie 1989, cand din cauza dezorientarii Comitetului Central al PCUS de la Moscova si a CC al Partidului Comunist Roman, regimul Ceausescu a fost maturat literalmente de pe arena istorica in 1989, apreciaza acestia.
Transportatorii au anuntat deja proteste de amploare, daca autoritatile nu vor interveni pentru reglarea preturilor acestora de lux. In acest context, va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
Au facut proteste in benzinarii, au cumparat ca niste neamuri proaste (ca doar asta suntem) benzina de 10-20 de bani, doar ca sa faca paguba/pierdere de timp.
google-analytics.com