Toni Grecu, creierul grupului Divertis, face marturisiri complete.
'Saptamana asta, unul dintre agentii Serviciului Roman de Comedie a primit un pont foarte interesant: cica mogulii Vantu, Voiculescu si Patriciu si-ar fi facut un club numai al lor, Clubul Mogulului Roman. Din pacate, pontul nu includea si adresa la care se afla acest club, asa ca agentul nostru (al carui nume nu pot sa-l divulg, drept pentru care ii voi spune Agentul) a plecat pe teren sa il descopere.
Primul si ultimul loc in care a cautat clubul a fost Guvernul. Dupa ce a luat toate birourile, camerele, salile si chiar si toaletele la puricat, singurul lucru notabil gasit de Agent a fost schita urmatoarei campanii de promovare a turismului romanesc, desenata de Udrea pe o poseta Luis Vuitton. Viziunea ministrului este adaptata la timpurile pe care le traim acum, asa ca strategia este sa prezinte tara noastra ca pe un loc in care vizitatorii pot vedea mitinguri, greve si proteste pe viu. In plus, tuturor turistilor straini li se vor lua 25% din banii de vacanta la intrarea in tara, ca sa simta cu adevarat cum e sa traiesti romaneste. Nu in ultimul rand, cei mai norocosi dintre ei vor avea ocazia sa fie imbranciti si batuti de jandarmi.
Putin ametit de la portia sanatoasa de ras provocata de strategia lui Udrea, Agentului i s-a taiat orice chef de a continua cercetarile si a tras intr-o bodega la intamplare.
Aici, a cerut "o bere, da’ sa fie rece!". In acel moment, barmanul l-a salutat complice din ochi, a scos o foaie de sub tejghea si i-a inmanat-o. Se pare ca "o bere, da’ sa fie rece" era parola secreta a Clubului Mogulului Roman. Pe foaie era adresa. Ce a descoperit Agentul cand s-a dus sa viziteze clubul si, mai ales, cu ce se ocupa mogulii in cadrul acestei societati secrete? Aflati duminica, 23 mai 2010, de la 21:30, la Pro TV!'
Noi am scormonit si am aflat ca mogulii mioritici Vantu, Voiculescu si Patriciu se intalnesc intr-un club pentru activitati artistice de tesut mileuri, covoare sau de olarit pentru a iesi cu mai mare usurinta din criza.