Cautare

3641 de rezultate pentru "programul de revelion" (2.87 secunde)
Daca v-ati propus sa va petreceti vacanta de Craciun intr-una dintre statiunile montane romanesti, atunci grabiti-va sa faceti rezervari.
Prognoza meteo de REVELION 2014. Cum va fi vremea pe 31 decembrie si 1 ianuarie Anul Nou nu vine cu zapada, chiar daca ne vom pune aceasta dorinta la miezul noptii Va fi putin mai frig fata de Craciun, dar temperaturile sunt normale pentru aceasta perioada.
Craciun si Revelion cu cantar, mers pe jos si cumpatare (Autoare: ... Un studiu american taie pofta de mancare: de kilogramele acumulate in cateva zile nu reusim sa scapam intr-un an intreg. ... In orele premergatoare mesei festive de Craciun si Revelion, nu te infometa:
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Ca si anul trecut, in apropierea Anului Nou, programul magazinelor este putin diferit fata de restul anului, mai ales ca acestea se confrunta cu o crestere a cererii de produse. Pentru a veni in intampinarea craiovenilor, marile magazine s-au deschis inca de marti dimineata.
Daca hotelierii de la munte jubileaza in timp ce fac sute de rezervari pentru Craciunul si Revelionul de anul acesta, oferind clientilor pachete promotionale inca din luna august, la malul marii se pare ca inca se mai poarta tratative interne in firmele hoteliere.
Preturile anuntate de hoteluri si pensiuni vor practica pentru Sarbatorile de iarna din acest an preturi apropiate de cele din 2005, aceeasi tendinta fiind remarcata si in cazul excursiilor externe, potrivit reprezentantilor agentiilor de turism prezente la Targul International de Turism (ITB), organizat la Romexpo.
Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Desi in Cuba, tara lui de origine, nu respecta traditiile, fostul membru al trupei Mandinga s-a distrat pe cinste cu prietenii sai, cu ocazia sarbatorilor de iarna Fostul membru al trupei Mandinga, Alejandro Martinez, este din Havana - Cuba.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
Christian Ciocan a petrecut un Revelion de vis! Iata ce a postat Christian pe contul sau de Facebook, dupa noaptea dintre ani petrecuta ca in basme:
Revelion 2015 in Piata Constitutiei din Bucuresti Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 21:00, Primarul General Sorin Oprescu invita bucurestenii la petrecerea de Revelion HaHaHappy New Year!, care se organizeaza pentru a 7-a oara consecutiv in Piata Constitutiei din Bucuresti.
A sarbatorit Revelionul in Dubai, pe plaja din Palm Jumeirah, cu o vedere perfecta catre focurile de artificii spectaculoase din cele trei locatii-simbol ale magnificului Dubai: Burj Khalifa, Burj Al Arab si Atlantis The Palm, asa cum a spus si pe pagina ei oficiala de Facebook.
Cum banii nu au fost niciodata o problema pemtru romani (?), mai ales daca sunt folositi in scopuri nobile de a descreti fruntile incretite ale poporului obidit (!) iata ca Guvernul isi ocroteste in continuare supusii.
De Revelion, cel mai mare succes l-ar avea televiziunea care ar avea-o ca invitata pe Elodia. ... De Revelion cea mai in voga rochie ar fi cea purtata de Elodia, mancarea cea mai buna, cea mancata de Elodia...
In Municipiul Bucuresti, cu ocazia "Revelion 2011", in perioada 31.12.2010 - 01.01.2011, se vor desfasura mai multe manifestari cultural-artistice in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Opera Nationala Romana si Parcul Drumul Taberei, precum si in restaurante, cluburi, discoteci si alte obiective.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Reteaua de magazine Alcom si-a stabilit programul de functionare pentru zilele de sarbatoare care se apropie. Pentru a veni in sprijinul clientilor, magazinele Alcom vor functiona dupa programul normal atit in ziua de 30 noiembrie, de ziua Sfintului Andrei, cit si pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.
Programul Euro 200: ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator? (by Darius J.) Recunosc, eu nu am stiut pana astazi ce este programul Euro 200, insa probabil ca mine mai sunt si altii, asa ca merita sa scriem un articol despre asta.
google-analytics.com