Mediafax:Sunt doua curente in partid. Gabriela Firea: "PSD va discuta despre suspendarea lui Basescu si va lua o decizie"
Purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta, Gabriela Firea, precizat luni ca liderii PSD vor discuta in aceasta saptamana, pana la Congresul de vineri, despre suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, ea mentionand ca in partid exista acum doua curente de opinie.
"Exista doua curente: orice om, fie presedinte sau simplu cetatean, atunci cand incalca legile, cand incalca Constitutia, trebuia sa plateasca de indata, nu la o data ulterioara. Si al doilea: o campanie electorala pentru referendum (de demitere - n.r.) nu ar face decat sa-l puna pe Traian Basescu in situatia de a se victimiza, de a stoarce lacrimi de la electorat pentru ca nu e lasat sa-si incheie mandatul", a spus Firea.
Ea a aratat ca pana la Congresul PSD, convocat pentru vineri, liderii PSD vor analiza argumentele pro si contra suspendarii lui Basescu.
"Zilele acestea vom avea sedinta la varful PSD. Se va lua o decizie pe care o vom comunica. Va trebui sa analizam profund, inteligent, argumentele pro si contra si trebuie sa tinem seama de ce e mai bine pentru romani", a spus Firea.