Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala, va face pereche in editia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, cu Elwira Duda, partenera de competitii dar si de viata a lui Mihai Petre, pentru a ajuta o fetita aproape oarba.
Potrivit Pro TV, in editia de vineri a show-ului "Dansez pentru tine", telespectatorii Pro TV vor avea parte pe tot parcursul emisiunii de momente impresionante - duelul prin care vor trece echipele formate din Mihai de la 3Sud-Est - Claudia Furpass si Dan Bordeianu - Mirela Tiron va fi doar unul dintre acestea.
Un alt moment special va fi acela in care Cosmin Gusa va dansa alaturi de Elwira Duda. Cei doi vor face pereche pe ringul de dans, la initiativa revistei The One, care a invitat personalitati din toate domeniile, care se potrivesc cu spiritul revistei, sa lupte pentru rezolvarea unor cazuri sociale. Cosmin Gusa si Elwira Duda vor lupta pentru o fetita aproape oarba care picteaza icoane. Ei vor incerca sa readuca speranta in sufletul acestui copil.