Cautare

118 de rezultate pentru "printul" (7.73 secunde)
Animal-printul este imprimeul cel mai cautat in acest sezon, asa ca pantofii Bonnie sunt alegerea perfecta. Modelul stiletto ofera eleganta de care ai nevoie la evenimentele speciale si tocul mic, confortul necesar.
Dar asa cum ne-am obisnuit, sunt altii gata sa ne suplineasca, asa cum de ani buni o face printul Charles, incercand sa ne convinga ca nimic nu se compara cu acea imbinare de autentic, natura si traditie pe care o ofera lumii plaiul romanesc.
Recomandarea donatiei a fost facuta de prietenul galeriei Rotenberg â€"Uzunov, Printul Nicolae al Romaniei, care de cand a revenit in tara este implicat in activitatile galeriei fiind prezent permanent la expozitiile si vernisajele organizate de ei.
Vedeta serialului a venit la Slobozia impreuna cu printul Paul si cu magnatul american Neil Bush. In cadrul unei conferinte de presa sustinuta in parcul domeniului, Ilie Alexandru anunta faptul ca oaspetii de seama au venit sa participe la nunta sa cu cea de-a treia sotie.
Printul Philip a vizitat Romania in 2001, iar organizatorii i-au adus limuzina la Bucuresti, un Daimler DS 420 din 1968 - editie limitata.
TARA ne invata cum sa iubim marea, a declarat Printul Albert II de Monaco. In aprilie 2006 Altetea Sa a condus o expediție la Polul Nord pentru a sensibiliza opinia publica in legatura cu fenomenul de incalzire globala.
un interviu al meu cu printul Nicolae. In jurnalism lucrurile stau exact pe dos: un interviu al printului acordat unui jurnalist.
Pe 3 august 1915, timp de o ora, Regina Maria, impreuna cu printul mostenitor Carol, viziteaza pentru prima data Balcicul.
Ne-a ramas doar sa speram ca intuitia nu ne inseala si ca printul cel frumos nu se transforma intr-o broscuta urata.
Printul Filip s-a facut negru de manie si, in loc sa-l cheme la lupta dreapta, l-a parit la Imparatie. Forta Inelului il macina pe dinauntru, dar el se mintea ca il incovoaie grijile poporului.
Dinu Lipatti, "Printul pianului", cum a fost denumit, un artist de o sensibilitate si o modestie caracteristice numai valorilor autentice, a suportat mai usor durerile bolii cu ajutorul corespondentei cu Clara Haschil, pe care o alinta "Clarinette".
Printre acestea, si printul Charles, care cica vrea sa sustina turismul de la noi, investind sume frumusele in turismul rural.
tara cu traditie in ale francofoniei, am uitat si de printul Albert de Monaco, dornic de nuri romanesti, nu mai facem nici o legatura cu cererea cel putin ciudata sosita la adresa unui spital din Bucuresti, in chiar noaptea cu pricina, din partea unui delegat din Monaco.
Regele Charles are 73 de ani. Charles este primul copil al Reginei Elisabeta a II-a si al Printului Philip. Regele Charles:
Primul in linia de succesiune, printul Charles, va fi proclamat, astazi, Rege al Marii Britanii. El va deveni Charles al III-lea.
Doi dintre cei trei copii ai Printilor de Wales, William si Kate, printul George, in varsta de 9 ani, si sora sa Charlotte, in varsta de 7 ani, vor urma alaturi de familia regala sicriul, catre Catedrala Westminster Abbey.
O decenta de dorit si acum cand "printul" din Trivale nu mai este printre noi. O decenta pe care, sunt convins ca si-ar fi dorit-o.
Aparitie surprinzatoare la Londra a Printului Harry, fiul cel mic al Regelui Charles. Harry participa la audierile procesului pe care l-a intentat tabloidului britanic The Daily Mail.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com