Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (2.74 secunde)
Mai multi presedinti de filialele judetene PSD din Moldova i-au cerut presedintelui partidului, Mircea Geoana, sa candideze la alegerile prezidentiale din 2009, au declarat surse din partid.
Clasamentul a tinut cont de 42 de presedinti, pentru ca Grover Cleveland a avut doua mandate intrerupte de o pauza, fiind al 22-lea, respectiv al 24-lea presedinte american.
Vanatorii si pescarii sportivi au in prezent doi presedinti. ... Agentia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj are de vineri doi presedinti.
Presedintele PSD Arad a criticat, luni, mai multi presedinti de organizatii din teritoriu, despre care a spus ca nu si-au respectat obligatiile la alegerile europarlamentare, iar impotriva acestora vor fi luate masuri disciplinare. ... Vor ramane primari si vor fi gasiti alti presedinti de organizatii", a afirmat Marius Lazar.
In acelasi clasament, pe prima pozitie se situeaza detasat Germania, care are 4 presedinti de comisii (Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara, Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru cultura si educatie) si 8 vicepresedinti.
Cat despre gestul lui Basescu de a nu da mana cu fostii presedinti Iliescu si Constantinescu, nu e de mirare.
Liderul social-democrat a afirmat ca in favoarea sa exista o lista "impresionanta" de presedinti de organizatii judetene care il sustin.
I-am spus domnului Geoana ca exista nemultumiri in partid si ca lucrurile stau cu totul si cu totul altfel fata de cum le prezinta anumiti presedinti de organizatii.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
"Cei care se viseaza presedinti de tara nu se inteleg intre ei si nu reusesc sa fructifice electoratul pe care il pierde PD-L si Guvernul cu taierile de salarii si pensii", a precizat Mitrea, potrivit acestor surse.
Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat, joi, ca motivul pentru care lideri marcanti ai partidului nu au fost alesi in Guvernul alternativ este acela ca, in alegerea echipei, a primat credibilitatea si nu relatiile de partid, adaugand ca Vosganian sau Tariceanu ar putea fi presedinti ai Camerelor.
Mai precis, sondajul masoara, intre altele, intentiile de vot pentru o serie de prezumtivi candidati la Cotroceni, cei testati fiind presedinti ai celor mai cunoscute partide autohtone sau potentiali viitori presedinti, cazul lui Baconschi sau al lui Kelemen Hunor.
Pe langa presedintele Demirel au luat parte presedinti sau fosti presedinti din Macedonia, Muntenegru, Albania, Kosovo, Bulgaria, Estonia, Mongolia si Romania (presedintele Constantinescu si subsemnatul).'
Chimia dintre cei doi presedinti, buna Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat, joi, ca vizita presedintelui Traian Basescu in Statele Unite nu a fost una planificata in ultimul moment, iar opinia publica ar trebui sa se concentreze asupra rezultatelor acestei vizite.
Pe ce mizeaza Mircea Geoana La votul din Comitetul Executiv opt presedinti de filiala nu au fost de acord cu excluderea lui Geoana din partid. ... Daca vom convinge 15-20 de presedinti sa sprijine ideea unui Congres extraordinar, situatia se poate schimba", au subliniat cei din jurul lui Geoana.
participanti constanti au fost, deasemeni, fostii presedinti ai Bulgariei - Jelio JELEV si Petar STOYANOV, fostul presedinte al Estoniei Arnold RUUTEL , fosti presedinti din Mongolia, din fostul spatiu jugoslav, din Azerbaidjan;
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene. ... o presedinti ai consiliilor judetene.
Pe de alta parte, mai multi senatori si deputati au fost alesi, la scrutinul local din 10 iunie, presedinti de Consilii Judetene sau primari de municipii resedinta de judet, ei urmand sa renunte la mandatul de parlamentar, pe care unii l-au detinut chiar in mai multe legislaturi.
In plus, a adaugat el, posibilitatea ca fostii presedinti democrat-liberali ai Camerei Deputatilor si Senatului - Roberta Anastase si Vasile Blaga - sa-si reia functiile este "de ras". ... Noul parlament isi va alege noii presedinti apartinand majoritatii", a punctat premierul.
Pentru revizuirea Constitutiei, cineva din USL, impreuna cu alti oameni politici, ar putea propune in felul urmator: sa exista imunitate pe viata pentru presedinti si fost presedinti. S-ar aplica retroactiv", a afirmat Radu Tudor.
google-analytics.com