Deputatul de Gorj, Victor Ponta, candidat la sefia PSD, a participat ieri la Conferinta Judeteana Extraordinara a Organizatiei Locale, unde a anuntat ca il va coopta pe Florin Carciumaru in echipa de conducere a partidului, in cazul in care va deveni presedinte.

Victor Ponta si liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, vor face echipa in cazul in care deputatul de Gorj va deveni presedinte al PSD. In cadrul Conferintei Judetene Extraordinare a Organizatiei Gorj, deputatul s-a declarat multumit de modul in care primarul din Targu Jiu a gestionat problemele comunitatii, intentionand sa-l puna pe Carciumaru responsabil pe probleme de administratie locala. Decizia de a-l promova pe edilul local a fost anuntata la finalul Conferintei Judetene Extraordinare a PSD. Deputatul gorjean se vede deja invingator la alegerile de sambata, considerand ca tineretea sa va fi un atu in competitia cu Mircea Geoana. Victor Ponta este la cel de-al doilea mandat obtinut pe listele PSD Gorj, iar anuntul de cooptare a liderului PSD Gorj in echipa sa vine dupa ce mai multi primari si lideri locali si-au exprimat nemultumirea fata de modul in care este tratata organizatia de la Gorj de liderii de la centru, in ciuda rezultatelor bune obtinute

Carciumaru, ofertat de toti

Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, nu s-a aratat surprins de oferta primita de la Victor Ponta, mentionand ca a mai primit propuneri si de la alti candidati sau potentiali candidati. Carciumaru a spus ca e multumit de faptul ca filiala pe care o conduce a inceput sa fie luata in seama de liderii de la Bucuresti: "Si Miron Mitrea, si Mircea Geoana au descoperit acum cat de importanta este organizatia de la Gorj si mi-au propus sa devin vicepresedinte. Mitrea ma vrea vicepresedinte, Geoana ma vrea vicepresedinte si am spus ca nu este normal sa accept propunerea lor. I-am spus domnului Geoana ca exista nemultumiri in partid si ca lucrurile stau cu totul si cu totul altfel fata de cum le prezinta anumiti presedinti de organizatii. Vorbesc de organizatia de la Gorj, dar starea de suparare e in toate organizatiile. Oamenii sunt nemultumiti ca am pierdut alegerile prezidentiale, pentru ca multi au ramas fara locuri de munca si foarte multi sperau sa gaseasca un loc de munca odata cu venirea partidului la putere. Dansul a fost si este mintit de anumiti presedinti de organizatii, care ii spun ca va fi votat, mai ales ca membrii vor vota la Congres dupa propria lor constiinta", a mentionat Carciumaru, care a devenit presedinte al PSD Gorj in 2004, iar recent si-a anuntat candidatura pentru un al doilea mandat in fruntea Organizatiei Judetene.