Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (6.77 secunde)
Acte obligatorii Dosarul trebuie sa cuprinda anumite acte, printre care un CV tipizat, copie dupa buletin si pasaport valabile minim 6 luni, copii legalizate ale actelor de studii si ale certificatelor de calificare profesionala, copie legalizata a carnetului de munca, cazier judiciar, certificat de sanatate eliberat de medicul de medicina muncii, precum si 2 poze tip pasaport.
Ei vor fi intampinati de "albinuta" targului, cu care vor putea face poze si vor beneficia de pliculete cu miere oferite gratuit.
Pe cartea lui de vizita scrie "Daniel Constantinescu, manager" pe fundalul unei poze cu Lipscaniul interbelic. Ne asezam la o masa si imi povesteste cum a ajuns carciumar.
Fara poze, fara alte interventii. Am spus imediat ca e o idee fabuloasa. Pe zona de grafica, Marius este extrem de inspirat.
lemn/placaj, sticla/ceramica sau polistiren/organza. Fiecare scoala implicata in proiect va trebui sa trimita lunar poze cu activitatea realizata, respectand tipul de material propus.
Sustine ca acum ii este mila de Serban • Ulterior, ai avut probleme cu angajarea in alt loc, lumea stiind de aparitia acelor poze scandaloase de pe internet?
Intr-o atmosfera boema, cu flori albe de matthiola si crengi de eucalipt, poze alb-negru cu vedetele anilor '70, ce pareau proaspat intinse pe sarma la uscat, invitatii au parut desprinsi dintr-o prezentare de moda.
Este a doua oara cand participam la tiMOn si aici avem o aplicatie prin care poti sa-ti imaginezi ca esti in cinci case diferite, in cinci zone diferite, oe care le primesti pe poze pe magneti.
Faimoasa cupa este in permanenta pazita de mai multi angajati ai firmei de paza BGS si de alti doi oameni delegati pentru a o supraveghea.Cei interesati se pot apropia de trofeu pentru a face poze langa acesta,fiind destul de greu sa reusesti acest lucru in alte circumstante.
Faptul ca lumea ma opreste, imi cere autografe, facem poze si asta denota faptul gimnastica a fost vizionata in Romania si ca am fost destul de apreciate.
- Agentii de paza de la stadion si-au facut poze cu "tricolorii". Chiar daca sint si fani Fener, ei au admis:
Mai multe informatii si poze despre turneu le puteti regasi pe pagina noastra de facebook, https://www.facebook.com/ystclub.
Moda, top modele, fotografi si poze mai sexy ca niciodata! SUPER galerie foto cu cele mai dorite femei din lume!
Se pleaca initial de la niste speculatii, mici idei care au totusi o baza de adevar, se scriu numeroase articole de-a lungul multor luni privind un posibil produs, apar unele poze mai mult sau mai putin apropiate de real, dupa care urmeaza si confirmarea.
Practic, Intel vrea sa creeze un calculator cu un aspect high tech, de ultima generatie, care sa fie foarte usor de folosit si sa ofere utilizatorului acces rapid la filme, muzica, poze etc.
Mezinul gamei dispune de un senzor optic care aloca 3 megapixeli (MP) pentru captarea secventelor si 6 MP pentru poze.
Aplicatia pentru conversatii on line, telefonie VoIP, schimb de poze si documente, poate fi însa foarte eficienta pentru companiile care decid sa permita accesul la ea.
O noua platforma Centrino a fost lansata ieri de Intel, dupa cateva luni de asteptare si prezente timide ale unor poze cu notebook-uri bazate pe aceasta.
Astfel, pe acest al doilea LCD, se poate pune ca screensaver un director cu poze ce se schimba la un anumit interval de timp.
Detaliile tehnice au aparut de ceva timp pe Internet, iar acum au fost publicate si poze cu aceste sisteme, semn ca pana la lansare nu mai este mult timp.
google-analytics.com