Mai mult democrat-liberali au fost la un pas sa se ia la bataie in fata Casei de Cultura. Doua tabere din PD-L Constanta isi disputa conducerea organizatiei municipale Constanta. Miza este procentul de 45% din voturile pe care organizatia municipala le are la votul pentru organizatia judeteana.
Votul prin care trebuia sa se transeze daca va fi admisa contestatia lui Mircea Banias impotriva Mariei Stavrositu pare a avea un rezultat incert. Ambele tabere au organizat o numărare proprie a voturilor.
In aceasta situatie se va face un memoriu catre forumurile de conducere de la Bucuresti, iar o decizie finala se va lua in Biroul Permanent National.
In dimineata acestei zile la ora 10.00 trebuia sa inceapa Consiliul de Coordonare Judetean al PDL unde trebuia dezbatura contestatia presedintelui organizatiei judetele a partidului, senatorul Mircea Banias, impotriva alegerii deputatei Maria Stavrositu in functia de presedinte al organizatiei municipiului Constanta.
In fata Casei de Cultura s-au strans reprezentantii celor doua tabere. Cei din tabara lui Mircea Banias au vrut sa ii impiedice sa intre in cladire pe reprezentantii lui Stavrositu. A izbucnit un scandal si a fost nevoie de interventia politiei care va veghea la desfasurarea in bune conditii a intalnirii.
Mircea Banias a negat la Realitatea TV ca au fost imbranceli intre cele doua tabere. "Nu am fost in zona in care s-a facut accesul. Am inteles ca s-a imbrancit lumea cand a intrat in sala. E o tensiune care va fi rezolvata odata cu un vot pe care il vom da astazi in CCJ", a spus Banias.
Presedintele ales al organizatiei municipale Maria Stavrositu a acuzat ca in tabara lui Banias au fost adusi oameni ai lui partenerului de afaceri ai senatorului din Portul Constanta.