Cautare

20609 de rezultate pentru "plaza romania" (5.37 secunde)
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Constituind o premiera în programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Plaza.
Constituind o premiera în programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Plaza.
Intr-un an care se anunta ca fiind dezastruos pentru piata imobiliara, cativa dintre dezvoltatorii din Romania au reusit sa mentina un ritm constant al lucrarilor de constructie si vanzarilor.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
La sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie, vor fi demarate lucrarile de constructie ale centrului comercial ParkLake Plaza, de pe fosta baza Spartac din Titan.
Pe scurt, sambata si duminica (17&18 decembrie), intre orele 14:00-20:00, peste 20 de persoane publice si bloggeri printre care Gianina Corondan, Marius Chivu, Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter), Sanziana Negru, Paul Georgescu - cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren - vor pedala cate 30 de minute pe o bicicleta statica asezata in zona intrarii principale din centrul comercial Sun Plaza (Calea Vacaresti nr.
La Re-think TSA, care se va desfasura pe 2 si 3 noiembrie la Capital Plaza, vor fi abordate urmatoarele teme: ... Vineri, 2 noiembrie si sambata, 3 noiembrie Capital Plaza 10:00 - 10:30 SESIUNEA 1 Tulburarea de Spectru Autist - o provocare terapeutica Autor si speaker:
Trident Plaza este noul mall care se va construi in Constanta pana la sfarsitul anului 2008, potrivit Fondului de Investitii Immoeast. ... Trident Plaza va fi amplasat langa Poarta 3 a Portului Constanta, in apropierea zonei turistice, iar intrarea se va face din strada Traian si bulevardul 1 Mai.
Este vorba despre SC Tehnoclima General Contractor SRL, antrepenor general al lucrarii de la Oradea Plaza, proprietarul firmei fiind in acelasi timp si sef de santier.
Ansamblu de birouri si magazine, langa Cathedral Plaza, dezvoltat de Papalekas Comisia de Urbanism a Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri oportunitatea unui proiect pe care intentioneaza sa il dezvolte cel mai cunoscut investitor de pe piata imobiliara a Bucurestiului, Ioannis Papalekas.
La Cinema City Sun Plaza are loc astazi avanpremiera filmului Atac de Ziua Nationala, un thriller in regia lui James Watkins.
Prima conferinta "ORIZONTURILE FRUMUSETII" cu tema "ESTETICA FACIALA SI COAFURA" se va desfasura in data de 18 iulie 2015 si 19 iulie 2015 (intre orele 10:00 â€" 16:00), in sala de conferinte a hotelului CAPITAL PLAZA, blv.Iancu de Hunedoara,nr.54, Bucuresti.
Evenimentul a avut loc in Bucuresti, la hotel Crowne Plaza, si a inclus si o scurta conferinta de presa ce a avut loc recent la Crowne Plaza.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste. ... Bicicleta pictata va fi oferita ca premiu in concursul organizat pe pagina de FaceBook Sun Plaza.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
Pe covorul rosu al galei ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, primul a pasit starul american de la Warner Bross, cunoscutul actor Shin Koyamada care a jucat alaturi de Tom Cruise in The Last Samurai, acesta fiind filmul cu cele mai mari incasari in acest moment la Hollywood, peste 495 de milione de dolari.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
google-analytics.com