Cautare

513 de rezultate pentru "pitesti" (6.06 secunde)
Instalatii de extragere a tritiului din apa grea Tot in 2008 vor fi reabilitate unele instalatii de detectie si stins incendiu, instalatiile de tratare a apei si se vor initia lucrari de realizare a unei instalatii de extragere a tritiului din apa grea din reactoare si lucrari de modernizare a fluxului tehnologic si a microclimatului din halele de lucru si inceperea lucrarilor pentru constructia unei noi hale pentru prelucrari mecanice la FCN Pitesti.
Banca a deschis primul centru de credite în martie 2006 la Bucuresti, urmat de cele din Constanta, Timisoara, Pitesti, Cluj, Oradea si Arad.
Aceasta este pozitia oficiala a Dacia", au spus reprezentantii companiei.Mai multe site-uri auto au postat joi fotografii care ar prezenta Loganul Sedan restilizat.Grupul francez Renault, proprietarul Automobile Dacia, va investi 300 de milioane de euro, pana in anul 2009, la uzina de la Pitesti, pentru cresterea capacitatii de productie si pentru activitatile de cercetare si dezvoltare a modelului Logan.
Renault va lansa marca Dacia pe piata britanica la inceputul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero si produs la Pitesti, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, potrivit revistei online autocar.co.uk.
El nu s-a limitat doar la prezentarea „cresterii explozive“ a Bucurestiului, ci si a Portului Constanta - „poarta estica a Europei“, apoi Iasi, Timisoara si Cluj - „recunoscute drept locatii atractive pentru sectorul IT“, Pitesti si Craiova drept „centre de industrie auto“, amintind de compania Ford, care „urmeaza sa deschida la Craiova cea mai mare fabrica a sa din ultimii 36 de ani“.Ambasadorul SUA a facut referire si la scandalul iscat în jurul deschiderii noii fabrici Nokia de la Cluj.
Intr-un comunicat oficial al producatorului de autovehicule se "semnaleaza aparitia, in municipiile Craiova si Targu Mures, a unor afise prin care cetatenii posesori de autoturisme fabricate intre anii 1970-1990 sunt anuntati ca vor primi sume importante de bani in schimbul predarii acestora la un centru de colectare din Pitesti.
Dragos Stancu, reprezentantul PIC Pitesti, ne-a declarat ca nu este obligatia PIC de a obtine autorizatie de statii in Oradea.
Administratia Dacia Pitesti a anuntat tot joi ca, prin greva generala, angajatii uzinei au pierdut posibilitatea de a primi retroactiv marirea cumulata pe ianuarie-martie, ceea ce înseamna minimum 672 de lei brut, salariatii fiind „invitati sa decida singuri pentru ei însisi si pentru familiile lor“.
Este distribuitor exclusiv de panouri compozite Alutile si are colaborari cu firme din Bucuresti, Pitesti si Craiova. "Am devenit unici importatori ai brandului dupa trei ani.
Cu toate acestea, în prezent importam produse agricole de 1,7 milioane de euro", a declarat Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj.  Oferte speciale pe perioada târgului La eveniment expun producatori si importatori din Craiova, Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Râmnicu Vâlcea.
Este distribuitor exclusiv de panouri compozite Alutile si are colaborari cu firme din Bucuresti, Pitesti si Craiova. "Am devenit unici importatori ai brandului dupa trei ani.
Acesta a precizat ca, în perioada 2003-2004, a fost montator la o firma din Pitesti care avea acelasi profil. Lucrurile nu am mers însa întotdeauna ca pe roate.
Acesta a precizat ca, în perioada 2003-2004, a fost montator la o firma din Pitesti care avea acelasi profil. Lucrurile nu am mers însa întotdeauna ca pe roate.
Uzina Dacia de langa Pitesti, apartinand grupului Renault va lansa astazi pe piata noul model Sandero. Acest model reprezinta primul autoturism cu cinci usi fabricat de uzina pitesteana, dupa preluarea ei de catre Grupul Renault.
Fabricarea combustibilului nuclear la sucursala FCN Pitesti se desfasoara in conditii de calitate, fabrica finalizand in cursul anulului 2007 procesul de dublare a capacitatii de productie.
Cu aceasta ocazie, Dumitru Costin, presedintele BNS, a tinut sa afirme ca dupa ce s-a reusit la Uzina Dacia Renault de langa Pitesti o "greva exemplara prin care s-a recredibilizat miscarea sindicala romaneasca", o "pseudogreva organizata dupa aceea a aruncat in derizoriu sacrificiul a 8.000 de membri de sindicat de la Dacia Renault efectuat timp de 20 de zile".
Grupul francez Renault, proprietarul Automobile Dacia, va investi 300 de milioane de euro, pana in anul 2009, la uzina de la Pitesti, pentru cresterea capacitatii de productie si pentru activitatile de cercetare si dezvoltare a modelului Logan.
Nuclearelectrica a fost infiintata in 1998 si detine cele doua unitati ale Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda si Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti.
Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti. Cel mai mare numar de metri patrati închiriabili se gaseste în Bucuresti, cele sase mall-uri existente însumând 247.500 mp.
Mall-ul va fi amplasat pe strada Pitesti, în apropiere de ALRO.În prezent, Plazza Centers, societatea care realizeaza investitia, a depus documentatia necesara la Comisia de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a începe lucrarile.
google-analytics.com