Cautare

1026 de rezultate pentru "pisica pe str basarabiei" (5.21 secunde)
Ecaterina a II-a ne-ar fi mutat pe toti (romani) la est de Nistru La 1769-1774 la curtea Ecaterinei a II-a se faceau proiecte de transplantare a populatiei amanduror Principatelor, iar la 1792 se raporta ca au fost asezati intre Nistru si Bug doua treimi din locuitorii Moldovei fiind vorba ca acestei Moldove Noi sa i se dea autonomie si domn pe A.
Conform informatiilor date de liberal, Administratia Pietelor mai are de finalizat lucrarile de modernizare incepute in piata de gros de pe Calea Prutului. ... "Acum mai avem de terminat lucrarile din Piata Basarabiei.
Imprumutul pe care Consiliul Local il va contracta pentru efectuarea unor investitii importante, precum si pentru reabilitarea bazelor sportive, a fost aprobat joi dupa-amiaza cu o majoritate covirsitoare de voturi de catre alesii municipali .
La evenimentul "Zilele Basarabiei in Constanta", care a avut loc saptamana trecuta, deputatul PD-L, Maria Stavrositu (foto), a facut apel la tinerii de peste Prut sa iasa la vot pe 5 aprilie 2009.
Moldova a fost pusa insa pe agenda Consiliului pentru afaceri generale si relatii externe (CAGRE) la insistentele Romaniei, fata de care R.
Afirmatiile au fost facute la B1 Tv in contextul discutiei despre marcarea a 70 de ani de la celebrul "Ostasi, va ordon treceti Prutul!", care a marcat, la 22 iunie 1941, inceputul luptei armatei romane pentru recuperarea Basarabiei si Bucovinei de Nord.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
Este incredibil cum poate sa mizeze pe acuze la adresa unui batran bolnav care abia a iesit din spital, Ion Iliescu.
Cateva zeci de organizatii neguvernamentale au constituit o asociatie numita Actiunea 2012, recent a fost constituit si un Consiliu al Unirii, format din organizatii si personalitati de pe ambele maluri ale Prutului, care pledeaza deschis pentru unirea Republicii Moldova cu Romania.
Cu siguranta, nu mi-am atins toate obiectivele, dar sunt proiecte pe care le-am initiat la cererea oamenilor si care s-au transformat in lucruri vizibile, sunt oameni care mi-au cerut sprijinul si pe care nu i-am lasat la greu, sunt legi pentru care am luptat mult si de care sunt mandru, pentru ca au schimbat vietile oamenilor si realitatea din tara.
Executivul nu face nimic bun, Executivul e alcatuit din incapabili (ba si din "catastrofe", cum a gratulat-o pe Mona Pivniceru), Exectutivul nu e in stare sa puna tara pe roate, ci dimpotriva are rezultate mizerabile in toate domeniile, de la gestionarea crizei economice si sociale, agravate prin inchiderea unor ramuri industriale vitale (metalurgia Mechel), sau a unor incidente cum sunt cele din zona alimentara (laptele).
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Romania, in pericol?", pe care o puteti citi in continuare.
La 1 decembrie 2015 s-au implinit 97 de ani de la Unirea Basarabiei, Bucovinei si Transilvaniei cu Regatul Romaniei.
Puteti citi in continuare textul integral al Declaratiei pe care presedintele Calin Popescu-Tariceanu a transmis-o senatorilor, spre informare.
Sorin Rosca Stanescu) Autoritatile de la Bucuresti au mizat aproape in totalitate pe victoria democratilor, prin Hillary Clinton, in alegerea pentru viitoarea administratie a Statelor Unite.
Pentru efectuarea diverselor lucrari de reparare a strazilor se va cheltui in cursul acestui an suma de 142,17 miliarde de lei de la pusculita municipalitatii, conform bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2006 aprobat recent de catre consilierii locali.
Afirmatia apartine sefei biroului juridic din cadrul Primariei, Tincuta Patruta, care a incercat sa-l scoata basma curata pe primarul Dumitru Nicolae dintr-o serie de procese stanjenitoare in care se judeca cu un om de afaceri galatean.
De asemenea, la lasarea intunericului, cei care vor fi aici se vor bucura de instalatia de nocturna, formata din 264 de reflectoare, ce ramane aprinsa pe timpul noptii. Bucurestenii care vin la Arena Nationala pot intra prin strada Pierre de Coubertin, Bulevardul Basarabiei si strada Maior Coravu.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. ... Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Cascaval, ansamblul Doina Gorjului, Ansamblul Burnasul din Alexandria, a carei orchestra este dirijata de Adrian Grigoras.
google-analytics.com