Cautare

812 de rezultate pentru "pierderea gustului" (4.41 secunde)
- Dar sosurile sunt condimente, nu alimente, asa ca trebuie sa le folosim in cantitate mica, doar pentru placerea gustului. Asa ca propun sa reformulez titlul.
Aceasta este generata, in primul rand, de necesitatea constituirii de ajustari suplimentare pentru pierderea de valoare a imobilizarilor financiare", se arata intr-un comunicat al Fondului.
Simptome de blefarita includ Ochii rosii, inlacrimati Mancarime Pleoape grase Descuamarea pielii din jurul ochilor Aparitia unor cruste pe gene sensibilitate la lumina Cresterea anormala a dimensiunii genelor Pierderea genelor Uveita Uveita, o inflamatie acuta a tractului uveal, poate provoca inrosire, durere, vedere incetosata, si sensibilitate la lumina.
- incetinirea gandirii - tulburari de memorie, bolnavul uita din ce in ce mai des - modificari neobisnuite de dispozitie (iritabilitate, depresie) - halucinatii si iluzii - confuzie care se poate agrava pe timp de noapte - modificari de personalitate si pierderea abilitatilor sociale.
Trebuie platit, insa, un pret pentru aceasta, si anume pierderea libertatii personale. ... Pierderea unui obiect sau a unei persoane este traita ca pierderea propriului sine si a unei parti importante a gestionarii noastre emotionale.
GdS a calculat care este pierderea statului pentru fiecare om disponibilizat din firmele private. ... Finantistii doljeni urmaresc indeaproape cifrele legate de disponibilizari, din cauza ca fiecare angajat "disparut" din campul muncii echivaleaza cu pierderea unor resurse pentru bugetul consolidat al statului.
Pericolul unei greutatii scazute Peste varsta de 60 de ani, pierderea nemotivata de greutate poate fi un semn al bolii Alzheimer. ... Pierderea simtului mirosului poate fi, de asemenea, un semnal de alarma.
- pierderea genelor; ... Aceasta afectiune este caracterizata de pleoape umflate si dureroase, care pot fi insotite de pierderea genelor si de cojirea pleoapelor. ... Celulita orbitala este o urgenta medicala care necesita tratament cu antibiotice pentru a preveni deterioarea nervului optic, pierderea permanenta a vederii sau alte complicatii grave.
Boala debuteaza prin pierderea neuronilor neocortexului, dar atinge si sistemul limbic, hipocampul. ... Letitia Dobranici, medic specialist psihiatru, nu pierderea memoriei este cel mai precoce semn de Alzheimer:
salivatia intensa, perceperea exagerata a mirosurilor, tulburari ale gustului, labilitate emotionala. ... hemograma (hematocrit crescut in pierderea de lichide) examen de urina electroliti serici, calcemie, enzime hepatice amilaze bilirubina hormon stimulant tiroidian (TSH) si tiroxina (T4).
Cine viseaza ca pierde bani, se va plange de pierderea unei calitati deosebite sau a uneia dintre fortele sale motrice emotionale. ... - adunand- nenorocire, pierderea averii; ... - gasind- pierderea averii;
- As dori sa incep conversatia noastra cu un avertisment ca desprinderea retinei este o boala grava a ochilor, care necesita interventie chirurgicala urgenta, daca nu este prompt tratata, poate determina pierderea permanenta a vederii.
Astazi este termenul-limita pana la care alesii locali trebuie sa-si depuna adeziunile la partide, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Statut al alesilor locali, prin care trecerea la alt partid duce automat la pierderea mandatului obtinut la alegeri.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
El deplangea atunci pierderea simtului politic al clasei conducatoare, la 20 de ani de la Marea Unire.
Astazi Biroul Permanent al PSD nu a facut altceva decat sa predea pe tava puterii actuale functia de presedinte al Senatului ", a declarat Geoana, adaugand ca procedural nu exista posibilitatea unei rocade, asa cum spun pesedistii, si ca de fapt i se retrage sprijinul politic, o decizie care va costa PSD pierderea Senatului.
Dupa caz, platesti cu pierderea calitatii de membru,...cu pierderea functiei politice,...cu cea din Guvern sau din Conducerea Parlamentului Romaniei,...si, adaug eu, daca instantele de judecata vor dovedi vinovatia,...cu libertatea sau pierderea unor drepturi civile.
Pierderile BNR nu produc inflatie Pierderea BNR se situeaza, probabil, la cateva sute de milioane de euro, dar nu reprezinta o problema inflationista, a mai spus Isarescu. „Pierderea Bancii Nationale nu este inflationista pentru ca nu deriva din cheltuieli fiscale.
Si asta pentru ca principalul efect negativ al traficului gestionat incorect este pierderea de informatii, potrivit unui producator de solutii de mesagerie electronica.
Recunoaste pierderea, dar vorbeste despre profit Directorul general al Complexului Energetic de la Turceni, Octavian Laurentiu Graure, a declarat ca pierderile de peste 100 de milioane de lei sunt justificate doar pentru prima parte a anului, din cauza lipsei cererii de energie electrica.
google-analytics.com