Cautare

2201 de rezultate pentru "piatra neamt fam birzu dumitru b" (2.99 secunde)
Dumitru Constantin Dulcan: ... Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea Inteligenta materiei, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam!
Cum in ultima saptamina am semnat mai multe articole impotriva primarului Dumitru Nicolae, si cum un coleg a intrat in concediu, a cazut pe mine bucuria de a munci mai mult azi si de a compune un editorial al carui subiect este edilul-sef PSD al orasului nostru.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Cererea a venit in urma scandalului de la Piatra Neamt, in urma caruia s-a pus problema demiterii si sefului Inspectoratului Politiei Judetene Neamt, Aurelian Soric, pentru management defectuos.
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Vom lupta cu regimul Basescu, vom guverna bine si vom castiga alegerile si pe 25 mai, si pe 16 noiembrie!", a spus premierul Victor Ponta la Piatra Neamt.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt. ... Falca la Arad, Pinalti la Piatra-Neamt, Videanu la Capitala, MRU la SIE, Boc la Victoria, Cel care nu i se spune numele la Cotroceni.
Oradea, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Bacau, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe. ... Pana acum, 14 cladiri au fost reabilitate, din cele 693 de blocuri inscrise in acest program, in Bucuresti, Buzau, Medgidia, Moldova Noua, Ploiesti, Topoloveni, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Targoviste si Targu Mures.
Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii: ... A facut, timp de 10 ani, gimnastica ritmica de performanta, la Clubul Sportiv din Piatra Neamt.
Parcurgand lista cu unitatile administrativ teritoriale beneficiare am constatat o alocare bugetara de 200 000 lei catre municipiul Iasi si o alta alocare bugetara de 1 150 000 lei catre municipiul Piatra-Neamt .
Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, presedintele organizatiei judetene a PDL), care a avut un mare succes cu televiziunea sa din Piatra Neamt scotandu-l parlamentar pe dl Radulescu, isi face o televiziune mai mare unde incearca sa adune oameni, probabil doar cu scopul de a-i extrage din alte locuri.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Partida VC Unic LPS Piatra Neamt - CSM Lugoj s-a disputat ieri, dupa inchiderea editiei. ... CVM Tomis Constanta - VCM LPS Piatra Neamt, CSM Bucuresti - CSU Galati, Unirea Dej - Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti - Stiinta Baia Mare si Remat Zalau - Steaua Bucuresti.
Oltencele au disputat de atunci trei partide, cu CSM Bucuresti, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt, si le-au pierdut pe toate. Denisa Rogojinaru si colegele sale au luat un singur punct in cele trei partide, mai precis, in cea de marti seara, de pe teren propriu, cu Piatra Neamt.
google-analytics.com