Cautare

2201 de rezultate pentru "piatra neamt fam birzu dumitru b" (3.73 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman va invita joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania.
Sedinta la Prefectura Neamt, la 5 zile de la prabusirea podului de la Lutca. ... Expertizele tehnice solicitate de procurori si de Consuliul Judetean ar trebui sa aduca lamuriri cu privire la cauzele prabusirii podului din judetul Neamt.
Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni. ... Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Cum nu se cuminteste, este trimis tot cu forta la ospiciul de pe langa Manastirea Neamt. ... Este sechestrat la Neamt din noiembrie 1886 pana in aprilie 1887. ... La moartea sa, produsa din cate s-a spus, de o lovitura la cap cu o piatra, celebrul doctor G.
a fiului domnului Gheorghe ßtefan de la Piatra Neamt si a fiului deputatului de Neamt PNL Dorinel Ursarescu", a declarat ieri Ponta.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
In Neamt, Alianta Populara Progresista Ecologista Liberala (APEL) sprijina un cuplu bine infipt in realitatile politice: Gheorghe Stefan (PDL), pentru un nou mandat la primaria Piatra Neamt si Culita Tarata (UNPR) pentru sefia Consiliului Judetean.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Urzica Vladimir (Piatra Neamt - Neamt), A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Faptul ca Uniunea Europeana a cerut aceasta reforma, justitia fiind o piatra extrem de grea la gitul aderarii, n-a avut nici un fel de efect.
Faptul ca Uniunea Europeana a cerut aceasta reforma, justitia fiind o piatra extrem de grea la gitul aderarii, n-a avut nici un fel de efect.
Locatarii unui bloc din Piatra Neamt traiesc zilnic un cosmar. Oamenii sunt terorizati de un vecin cu probleme psihice, care locuieste intr-un focar de infectie.
El a fost urmat de Constantin Nicolescu, care a obtinut 584 de voturi, si de Dumitru Buzatu, ce a obtinut 197 de voturi. ... Ulterior si deputatul de Neamt Culita Tarata a anuntat ca demisioneaza din PSD si se alatura independentilor.
Conducerea Organizatiei Judetene PNG crede ca primarul Dumitru Nicolae este fie mincinos, fie mintit de subordonatii din Primarie.
Cea mai mare, desi nu e neaparat o surpriza, o constituie victoria zdrobitoare obtinuta de liberalul Marian Iordache, care l-a invins fara drept de apel pe (aparent) mult mai puternicul Dumitru Moinescu (PD-L).
Directorul Spitalului Clinic de Urgenta Galati, Dumitru Cristea, a tinut sa comenteze in mod public pachetul de legi pe care ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea sa-l promoveze. ... Ca sa respecti un contract facut cu Casa de Asigurari trebuie sa faci multe jonglerii", a explicat Dumitru Cristea.
google-analytics.com