BERBEC (21 MARTIE - 20 APRILIE)

- Sambata: Esti plin de optimism si ai suficiente de motive sa privesti cu speranta catre un proiect viitor. Esti convins ca poti reusi in ce ti-ai propus.
- Duminica: Esti bucuros ca in sfarsit ai o zi intreaga la dispozitie pe care ti-o poti dedica. Vei reusi sa te ocupi de lucruri in gospodarie.

TAUR (21 APRILIE - 20 MAI)

- Sambata: Ai grija pana unde intinzi coarda, cand esti prins intr-un conflict care poate degenera in orice clipa. Nu trebuie sa mai pui si tu paie pe foc.
- Duminica: Vei avea parte de discutii serioase cu persoana iubita. Vei primi reprosuri ca in ultima vreme te ocupi mai mult de cariera. Cel mai important e sa iti pastrezi calmul.

GEMENI (21 MAI - 21 IUNIE)

- Sambata: Faci echipa foarte buna cu persoana iubita si simtiti amandoi ca va completati perfect. Ai parte de o zi foarte placuta.
- Duminica: Te-ai blocat de ceva vreme intr-o zona foarte incarcata de griji si de temeri. Acest lucru iti afecteaza relatiile si ar fi cazul sa iesi din acea zona. Trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine.

RAC (22 IUNIE - 22 IULIE)

- Sambata: Te simti foare obosit atat fizic, cat si psihic. Nu ai chef de nimeni si de nimic. Il iei pe nu in brate si refuzi sa incerci orice, pentru ca spui din start ca nu se poate face!
- Duminica: O persoana entuziasta apare in viata ta si te molipseste si pe tine cu optimismul ei. Este exact ceea ce aveai nevoie pentru a avea parte de un nou inceput.

LEU (23 IULIE - 22 AUGUST)

- Sambata: Sunt discutii aprinse in familie, dar trebuie sa ai grija la ton si sa ai o atentie sporita la ceea ce spui. Orice vorba negandita poate duce la certuri puternice.
- Duminica: Duminica va interveni o problema neprevazuta, insa partenerul de viata te va sprijini si veti reusi sa rezolvati totul.

FECIOARA (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

- Sambata: Iubirea reintra in viata ta intr-o alta versiune, mult mai tandra, mult mai profunda, incat aproape ca ai fi gata sa spui ca e starea de bine pe care ai cautat-o toata viata. Bucura-te de acest minunat dar, pentru ca poate fi unic!
- Duminica: Apar unele evenimente care iti cam dau planurile de astazi peste cap. Incearca sa nu te superi foarte tare daca o ruda ti-a gresit cu ceva.

BALANTA (23 SEPTEMBRIE - 22 OCTOMBRIE)

- Sambata: Ai grija la vorbele frumoase si declaratiile de dragoste pe care le auzi astazi. In spatele lor este posibil sa se ascunda minciuni mari.
- Duminica: Sa nu te lasi coplesit de sentimente negative daca ceva in care credeai foarte mult nu s-a materializat. Trebuie sa mai ai putina rabdare si vei vedea ca totul va fi bine.

SCORPION (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE)

- Sambata: Ai parte de o atmosfera excelenta in familie. E doar armonie in jurul tau si ai un sentiment de implinire sufleteasca alaturi de cei dragi.
- Duminica: Ar trebui sa ai grija la ce scoti pe gura si sa nu te lasi influentat de vorbele unor persoane din jurul tau, care nu au cele mai curate ganduri.

SAGETATOR (22 NOIEMBRIE - 20 DECEMBRIE)

- Sambata: Tanjesti dupa o vacanta sau macar o scurta evadare din cotidian si rutina. Daca tot e weekend, nu ar strica sa dai o fuga pana la munte!
- Duminica: A sosit vremea sa iei o decizie cruciala. Trebuie sa iti faci curaj si sa faci o alegere, chiar daca inca ai unele indoieli. Nu poti amana lucrurile la nesfarsit.

CAPRICORN (21 DECEMBRIE - 19 IANUARIE)

- Sambata: Ai un mod foarte sever de a vorbi celor din jur, iar atitudinea ta este una foarte intimidanta pentru cei din jur. Poate n-ar strica sa iti temperezi putin tonul.
- Duminica: In ultima vreme, ti-ai cam pierdut ambitia. Daca nu reusesti sa o recuperezi repede, nu vei reusi niciodata sa faci ce ti-ai propus. Incearca sa iesi din starea de letargie in care ai intrat.

VARSATOR (20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE)

- Sambata: Ai ajuns intr-un punct in care simti ca ai atins succesul, cu un proiect la care ai muncit foarte mult. Este timpul sa sarbatoresti si sa faci noi planuri de viitor.
- Duminica: Persoanele pesimiste din jurul tau te fac sa vezi viata doar in negru si gri si te incarca cu problemele lor. Incearca sa iti pastrezi optimismul si speranta.

PESTI (19 FEBRUARIE - 20 MARTIE)

- Sambata: Esti foarte preocupat din pricina problemelor financiare. Trebuie sa inveti sa administrezi banii cu maturitate si prudenta.
- Duminica: Evita certurile cu rudele sau prietenii. Chiar daca simti nevoia sa iti descarci nervii, nu arunca vorbe care pot provoca rau.

Sursa: huff.ro