www.teotrandafir.com informeaza:
Sufletul pereche pentru zodia Capricorn

Iti place sa fii mereu cea mai buna indiferent de domeniul in care ai lucra sau de persoanele pe care le ai in jurul tau. Esti foarte sigura pe tine si de multe ori ai tendinta sa-ti acorzi niste merite pe nedrept. Esti perfectionista din fire dar nu-ti lipseste simtul umorului. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa-ti ofere libertate dar sa te asigure ca tu esti singura persoana importanta din viata sa. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Fecioara. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Taur, Varsator, Pesti, Scorpion, Sagetator.

Sufletul pereche pentru zodia Varsator

Esti o persoana destul de dificila si nu-ti place sa fii presata, mai ales de partener. Foarte greu te implici intr-o relatie serioasa iar atunci cand o faci, trebuie sa fii sigura de sentimentele tale. Treci foarte usor de la o stare la alta si de multe ori acest lucru iti dauneaza. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa fie perfectionist si capabil sa-ti ofere o viata lipsita de griji. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Varsator. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Gemeni, Balanta, Sagetator, Capricorn, Berbec.

Sufletul pereche pentru zodia Pesti

Esti emotiva, pasionala si generoasa. Ai foarte multa feminitate si-ti place sa atragi atentia asupra ta. Farmecul tau natural te ajuta sa faci mereu o impresie buna si sa atragi numai lucruri pozitive in jurul tau. Iti trebuie un barbat care sa aiba mai multe hobby-uri dar care sa nu ignore latura sentimentala. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Rac. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Scorpion, Pesti, Berbec, Taur, Capricorn, Varsator.


Sufletul pereche pentru zodia Rac

Esti foarte sensibila si atenta la toate detaliile din jurul tau, iti place sa te simti utila si sa-i protejezi pe cei dragi. In acelasi timp esti foarte emotiva si de cele mai multe ori simti nevoia sa fii menajata, protejata. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie atent la sentimentele tale si sa fie deschis fata de tine. Trebuie sa te faca sa ai incredere in el si sa fie dispus sa-si faca o familie cu tine. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Pesti. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Leu, Fecioara, Scorpion, Taur, Gemeni.

Sufletul pereche pentru zodia Gemeni

Esti foarte expresiva, atat din punct de vedere verbal, cat si fizic. Ai foarte multa incredere in fortele tale si esti foarte curioasa din fire. Iti place sa faci schimbari si sa socializezi mereu cu persoane diferite. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie cel putin la fel de critic ca si tine, sa aiba foarte multa energie si sa-ti acorde suficienta atentie. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Balanta. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Rac, Varsator, Gemeni, Leu, Berbec, Taur.

Sufletul pereche pentru zodia Taur

Esti o persoana care cauta stabilitate si de aceea pentru tine totul trebuie sa fie cat mai usor si mai comod. Totul trebuie sa fie organizat la tine si nu-ti place sa amesteci planurile. Preferi relatiile stabile si esti fidela partenerului. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa pretuiasca arta, sa aiba simtul estetic si sa fie empatic. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Fecioara. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Gemeni, Rac, Capricorn, Pesti, Taur, Berbec.


Sufletul pereche pentru zodia Berbec

Daca esti nascuta in zodia Berbec, iti place sa crezi ca orice barbat poate fi al tau. Esti posesiva si geloasa si nu-ti place sa pierzi timpul. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa stie sa se impuna, sa fie provocator si sa lupte pentru a te avea. Nu trebuie sa-ti impuna prea multe reguli si, in ciuda caracterului puternic, trebuie sa stie sa fie si dragastos. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Leu. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Taur, Gemeni si Varsator.